Na een Exchange-Server is postbus verplaatst naar een andere opslaggroep berichten in Entourage 2004 voor Mac wanneer Entourage 2004 voor Mac eerst probeert te synchroniseren met de postbus verplaatste zijn verwijderd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 909574 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Microsoft heeft bevestigd dat er een probleem is in Microsoft Office 2004 voor Mac Service Pack 2 (11.2.0) dat leiden gegevensverlies tot kan. Dit gegevensverlies kan optreden wanneer Microsoft Entourage 2004 voor Mac probeert te synchroniseren met een Microsoft Exchange Server-postbus is verplaatst naar een andere opslaggroep op de Exchange Server-server. Dit probleem geldt alleen voor versies van Entourage 2004 zijn bijgewerkt met Office 2004 voor Mac Service Pack 2 voordat een Postvak verplaatsen.

Oplossing

Verkrijgen voor Microsoft Office 2004 voor Mac 11.2.1 Update voor dit probleem. Bezoek de volgende Microsoft Mactopia-website voor het verkrijgen van deze update:
http://www.Microsoft.com/Mac/Download
Systeembeheerders uitvoeren postvakverplaatsingen als onderdeel van Exchange Server-beheer- en opslagbeheer. Als deze update niet is geïnstalleerd, worden mappen worden gedupliceerd. Bovendien, berichten, gebeurtenissen en contactpersonen mogelijk verwijderd wanneer Entourage 2004 probeert te synchroniseren met het postvak verplaatst.

Belangrijk
Als u merkt dat uw Postvak dubbele mappen bevat of berichten, gebeurtenissen of contactpersonen ontbrekende, kan postvak worden beïnvloed. Stop direct met Entourage 2004. Volg de stappen in de sectie 'Omzeiling' om juist dit probleem. Neem contact op met de systeembeheerder als u hulp nodig hebt.

Installeer Office 2004 voor Mac 11.2.1 vanaf de website eerder in deze sectie als de Exchange Server-postbus niet is verplaatst. Er is geen verdere actie vereist.

Workaround

Als de Exchange Server-postbus is verplaatst of map duplicatie en gegevensverlies optreedt, volgt:
 1. Entourage 2004 onmiddellijk afgesloten.
 2. Download en installeer Office 2004 voor Mac 11.2.1 van de website die wordt vermeld in de sectie 'Oplossing'. Entourage 2004 niet starten.
 3. Het netwerk verbreken.
 4. Start Entourage 2004. Verwijder alle Exchange Server-accounts. U doet dit als volgt:
  1. Op deExtramenu, klik opAccounts, en klik vervolgens op deExchangetabblad.
  2. Exchange Server-account en klik opVerwijderen. Klik opVerwijderenopnieuw te bevestigen.
  3. Herhaal stap 4a en 4b voor de resterende Exchange Server-accounts.
 5. Entourage 2004 afsluit en vervolgens opnieuw verbinding met het netwerk.
 6. Start Entourage 2004. Voeg Exchange Server-accounts. U doet dit als volgt:
  1. Op deExtramenu, klik opAccounts, en klik vervolgens op deExchangetabblad.
  2. Klik opNieuwe, en geef de instellingen die u voor de account.
  3. Herhaal stap 4a en 4b voor de resterende Exchange Server-accounts wilt toevoegen.
BelangrijkInstalleren van Office 2004 voor Mac 11.2.1 wordt niet verloren gegevens herstellen. Echter installeren Office 2004 voor Mac 11.2.1 Update voorkomt dat aanvullende gegevens verloren gaan als de Exchange Server-postbus is verplaatst. U kunt als volgt proberen om verloren gegevens te herstellen:
 1. Meld u op de Exchange Server-postbus via Outlook Web Access via een browser op uw Macintosh-computer. Klik vervolgens opOptiesop de navigatiebalk en blader naarVerwijderde Items herstellen. Voor meer hulp contact op met de systeembeheerder van de Exchange-Server.
 2. Als de methode die u in stap 1 wordt uw postvakgegevens herstellen contact op met de Exchange Server-systeembeheerder uw postvak uit een bestaande back-up terugzetten. U kunt aanvullende richtlijnen voor systeembeheerders verkrijgen via Microsoft Product Support Services. Contact met de volgende Microsoft-website:
  http://www.Microsoft.com/Mac/Support

Eigenschappen

Artikel ID: 909574 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbqfe kbmt KB909574 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:909574

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com