Ydeevnen for spil kan være dårlig på en Windows XP-baseret computer med to processorer

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 909944 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Når du prøver at køre et spil på en Microsoft Windows XP-baseret computer, der anvender to processorer, kan spillets ydeevne være dårlig. Du kan f.eks. opleve følgende symptomer:
 • Spillet holder op med at reagere under spillet.
 • Spillet holder op med at reagere under gengivelsesprocessen.
 • Spillets ydeevne er langsom.

Årsag

Disse problemer med ydeevnen kan nogle gange opstå, hvis spillet ikke er udviklet til brug på en computer med to processorer. Dette problem med ydeevnen kan opstå, fordi spillet ikke kan hente tidsoplysninger korrekt.

Løsning

Følg disse trin for at løse problemet:
 1. Installer den nyeste opdatering til dit spil. Besøg spiludgiverens websupport for at afgøre, om en opdatering er tilgængelig. Hvis spillet er et produkt fra Microsoft, skal du besøge det følgende Microsoft-websted for at få hjælp:
  http://support.microsoft.com/?pr=gms
 2. Strømstyringsmodellen Minimal strømstyring kan give problemer for visse spil på visse systemer. Derfor kan du muligvis løse problemet ved at bruge en anden strømstyringsmodel. Klik på Start, klik på Kør, skriv powercfg.cpl, og klik derefter på OK. Vælg en anden strømstyringsmodel end Minimal strømstyring i feltet Strømstyringsmodeller.
 3. Hvis problemet fortsat opstår, skal du installere de nyeste drivere til din processor. Besøg følgende AMD-websted for at få AMD-driveroplysninger:
  http://www.amd.com
  Besøg følgende websted for at kontakte Intel:
  http://www.intel.com
  Oplysninger om kontakt til tredjepart er inkluderet for at gøre det lettere for dig at finde den ønskede tekniske support. Disse kontaktoplysninger kan ændres uden varsel. Microsoft kan ikke garantere, at kontaktoplysningerne vedrørende tredjepart er nøjagtige.
 4. Hvis problemet fortsat opstår, skal du installere de nyeste drivere til dit bundkort.
 5. Hvis problemet fortsat opstår, skal du opgradere computerens BIOS. Kontakt producenten af computerens bundkort for at få oplysninger om opgradering af BIOS.

  Advarsel! Hvis du opdaterer forkert eller skriver til computerens BIOS, kan computeren blive ubrugelig.
Hvis problemet fortsat opstår efter at disse trin er gennemført, skal du besøge spiludgiverens websted for at søge hjælp.

Yderligere Information

Hvis du er udvikler og bruger instruktionen RDTSC (Real Time Stamp Counter) til at beregne tidsindstilling, skal du besøge det følgende MSDN-websted (Microsoft Developer Network) for oplysninger om funktionen QueryPerformanceCounter:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/windowing/timers/timerreference/timerfunctions/queryperformancecounter.asp

Teknisk support til x64-baserede versioner af Microsoft Windows

Hardwareleverandøren yder teknisk support og hjælp til x64-baserede versioner af Windows. Hardwareleverandøren yder support, fordi en x64-baseret udgave af Windows blev leveret sammen med hardwaren. Hardwareleverandøren kan have tilpasset installationen af Windows med særlige komponenter. Disse komponenter kan omfatte bestemte enhedsdrivere, eller det kan være valgfrie indstillinger, der maksimerer hardwarens ydeevne. Microsoft vil i rimeligt omfang yde hjælp, hvis du har brug for teknisk hjælp til din x64-baserede udgave af Windows. Det er imidlertid muligt, at du skal kontakte leverandøren direkte. Leverandøren kan yde den bedste support til den software, som leverandøren har installeret på hardwaren.

Produktoplysninger om Microsoft Windows XP Professional x64 Edition finder du på følgende Microsoft-websted:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
Produktoplysninger om x64-baserede versioner af Microsoft Windows Server 2003 finder du på følgende Microsoft-websted:
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/default.mspx

Egenskaber

Artikel-id: 909944 - Seneste redigering: 19. maj 2006 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Nøgleord: 
kbexpertisebeginner kbtshoot KB909944

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com