Pelin suorituskyky saattaa olla heikko kaksoisydinsuoritinta käyttävässä Windows XP -tietokoneessa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 909944 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun yrität suorittaa pelin kaksoisydinsuoritinta käyttävässä Microsoft Windows XP -tietokoneessa, pelin suorituskyky saattaa olla huono. Saatat esimerkiksi kohdata seuraavia ongelmia:
 • Peli lopettaa vastaamisen pelaamisen aikana.
 • Peli lopettaa vastaamisen grafiikan piirtämisprosessin aikana.
 • Pelin suorituskyky saattaa olla hidas.

Syy

Näitä suorituskykyongelma saattaa joskus ilmetä, jos peliä ei suunniteltu pelattavaksi kaksoisydinsuorittimia käyttävissä tietokoneissa. Suorituskykyongelmat ilmenevät, koska peli ei pysty kaappaamaan ajoitustietoja oikein.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman tekemällä seuraavat toimet tilanteen mukaan:
 1. Asenna pelin uusin päivitys. Käy pelin julkaisijan Web-tukisivulla ja selvitä, onko päivitystä saatavana. Jos peli on Microsoft-tuote, etsi ongelman korjausta seuraavasta Microsoftin Web-sivustosta:
  http://support.microsoft.com/?pr=gms
 2. Vähäinen virranhallinta -virrankäyttömalli saattaa aiheuttaa ongelmia joissakin peleissä ja joissakin järjestelmissä. Tämän vuoksi saatat pystyä ratkaisemaan ongelman käyttämällä jotakin muuta virrankäyttömallia. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita powercfg.cpl ja valitse sitten OK. Valitse Virrankäyttömalli-ruudussa virrankäyttömalli, joka ei ole Vähäinen virranhallinta.
 3. Jos ongelma ilmenee yhä, asenna suorittimesi uusimmat ohjaimet. Voit ottaa AMD:hen yhteyttä ohjaintietojen saamista varten käymällä seuraavassa AMD:n Web-sivustossa:
  http://www.amd.com
  Voit ottaa yhteyttä Inteliin käymällä seuraavassa Intelin Web-sivustossa:
  http://www.intel.com
  Microsoft antaa kolmannen osapuolen yhteystiedot, jotta asiakas voi hankkia teknistä tukea. Nämä yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmannen osapuolen yhteystietojen paikkansapitävyyttä.
 4. Jos ongelma ilmenee yhä, asenna emolevysi uusimmat ohjaimet.
 5. Jos ongelma ilmenee yhä, päivitä tietokoneen BIOS. Lisätietoja BIOSin päivittämisestä saat ottamalla yhteyttä tietokoneen emolevyn valmistajaan.

  Varoitus Jos päivität (flash) tietokoneen BIOSin virheellisesti, tietokonetta ei voi käyttää.
Jos ongelma ilmenee yhä näiden toimien tekemisen jälkeen, etsi ohjeita pelin julkaisijan Web-tukisivulta.

Enemmän tietoa

Jos olet kehittäjä, joka käyttää ajoituksen laskemiseen RDTSC (Real Time Stamp Counter) -komentoa, käy seuraavassa Microsoft Developer Networkin (MSDN) Web-sivustossa ja lue tietoja QueryPerformanceCounter-funktiosta:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/windowing/timers/timerreference/timerfunctions/queryperformancecounter.asp

Microsoft Windowsin x64-versioiden tekninen tuki

Laitteistosi valmistaja antaa teknistä tukea ja ohjeita Windowsin x64-versioihin. Laitteistosi valmistaja antaa tukea siksi, että Windowsin x64-versio sisältyi laitteistoosi. Valmistaja saattaa olla mukauttanut Windows-asennusta sisällyttämällä siihen yksilöllisiä osia. Yksilöllisiä osia saattavat olla tietyt laiteohjaimet tai lisäasetukset, jotka optimoivat laitteiston suorituskykyä. Microsoft tarjoaa tukisopimuksen mukaista tukea, jos tarvitset teknistä apua Windowsin x64-version kanssa. Saatat kuitenkin joutua ottamaan yhteyttä valmistajaan suoraan. Laitteesi valmistaja pystyy parhaiten antamaan tukea laitteeseen asentamalleen ohjelmistolle.

Microsoft Windows XP Professional x64 Edition -käyttöjärjestelmän tuotetiedot ovat seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
Microsoft Windows Server 2003:n x64-versioiden tuotetiedot ovat seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/default.mspx

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 909944 - Viimeisin tarkistus: 19. toukokuuta 2006 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional Edition
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
Hakusanat: 
kbexpertisebeginner kbtshoot KB909944

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com