Εγκατάσταση λογισμικού πολιτικής ομάδας δεν λειτουργεί σωστά για χρήστες με προφίλ περιαγωγής χρήστη σε υπολογιστές-πελάτες που βασίζονται στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 909985
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους εγκατάστασης λογισμικού πολιτικής ομάδας σε ένα αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO) για να εγκαταστήσετε και να καταργήσετε το λογισμικό για χρήστες με προφίλ περιαγωγής σε υπολογιστές-πελάτες που βασίζονται στα Microsoft Windows XP. Ωστόσο, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι η εγκατάσταση λογισμικού πολιτικής ομάδας δεν λειτουργεί σωστά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε εγκατάστασης λογισμικού πολιτικής ομάδας για να κοινοποιήσετε το λογισμικό για το χρήστη που διαθέτει προφίλ περιαγωγής. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε εγκατάστασης λογισμικού πολιτικής ομάδας για να καταργήσετε το λογισμικό, όταν αυτό βρίσκεται εκτός της εμβέλειας του αντικειμένου πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ για το χρήστη. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους εγκατάστασης λογισμικού πολιτικής ομάδας στο επίπεδο του σταθμού εργασίας και σε επίπεδο χρήστη σε αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ. Όταν ο χρήστης συνδέεται σε έναν υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται στα Windows XP αφού το λογισμικό κοινοποιημένο πέφτει έξω από την εμβέλεια, το λογισμικό θα καταργηθεί από τον υπολογιστή σας. Ωστόσο, όταν ο ίδιος χρήστης συνδέεται έναν υπολογιστή διαφορετικό πελάτη που βασίζεται στα Windows XP, το λογισμικό δεν θα καταργηθεί. Επιπλέον, ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
ERROR_INSTALL_SOURCE_ABSENT 1612 το μέσο 0x0000064C Η προέλευση εγκατάστασης για αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμη. Βεβαιωθείτε ότι το μέσο υπάρχει και ότι έχετε δυνατότητα πρόσβασης σε αυτό. (The installation source for this product is not available. Verify that the source exists and that you can access it.).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν χρησιμοποιείτε προφίλ περιαγωγής χρήστη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πρέπει να έχετε το Windows XP Service Pack 1 (SP1) ή να εγκατασταθεί πριν από την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης το Windows XP Service Pack 2 (SP2).Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου Service Pack των Windows XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή, αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα με τοΗμερομηνία και ώρατο στοιχείο του πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμαΑπαίτηση SPΚλάδος υπηρεσίας
Appmgmts.dll5.1.2600.1766156,67201 Νοεμβρίου 200503: 22X86SP1SP1QFE
Appmgmts.dll5.1.2600.2786167,93601 Νοεμβρίου 200503: 37X86SP2SP2QFE

Περισσότερες πληροφορίες

Βήματα για την αναπαραγωγή του ζητήματος

 1. Ρυθμίστε τις παραμέτρους ενός υπολογιστή που βασίζεται στον Windows Server 2003 ως ελεγκτής τομέα.
 2. Συνδέστε δύο υπολογιστές-πελάτες που βασίζονται στα Windows XP, στον τομέα του Windows Server 2003.
 3. Δημιουργήστε ένα χρήστη χωρίς δικαιώματα διαχειριστή.
 4. Δημιουργήστε μια ομάδα ασφαλείας.
 5. Δημιουργήστε ένα κοινόχρηστο στοιχείο που περιέχει το αρχείο .msi για το χρήστη για την εγκατάσταση.
 6. Για να δημιουργήσετε ένα αντικείμενο πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ που ισχύει μόνο για την ομάδα ασφαλείας που μόλις δημιουργήσατε.
 7. Δημιουργία μιας εγκατάστασης αντιστοιχισμένο λογισμικό που δεν αυτόματα εγκαθιστά το λογισμικό όταν ένας χρήστης συνδέεται στον υπολογιστή. Επομένως, ο χρήστης μόνο ειδοποιείται σχετικά με το λογισμικό που είναι διαθέσιμες όταν ο χρήστης συνδέεται στον υπολογιστή.
 8. Ρύθμιση παραμέτρων εγκατάστασης λογισμικού πολιτικής ομάδας για να καταργήσετε το λογισμικό, αν το λογισμικό που βρίσκεται εκτός του πεδίου.
 9. Ρυθμίστε τις παραμέτρους ενός προφίλ περιαγωγής χρήστη του χρήστη που δημιουργήσατε στο βήμα 3.
 10. Προσθήκη χρήστη στην ομάδα ασφαλείας που δημιουργήσατε στο βήμα 4.
 11. Συνδεθείτε με τον πρώτο υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται στα Windows XP, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό χρήστη που δημιουργήσατε στο βήμα 3.
 12. Θα παρατηρήσετε ότι το λογισμικό κοινοποιείται σε αυτόν τον υπολογιστή. Μην εγκαταστήσετε το λογισμικό.
 13. Αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή.
 14. Συνδεθείτε στον δεύτερο υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται στα Windows XP, χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό χρήστη.

  Το λογισμικό κοινοποιείται στον υπολογιστή. Μην εγκαταστήσετε το λογισμικό.
 15. Αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή.
 16. Καταργήστε το λογαριασμό χρήστη από την ομάδα ασφαλείας στην οποία λογισμικού καταργείται όταν αυτό βρίσκεται εκτός της εμβέλειας.
 17. Καταργήστε το αρχείο .msi προέλευσης από το κοινόχρηστο στοιχείο.
 18. Συνδεθείτε με τον πρώτο υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται στα Windows XP, χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό χρήστη.

  Καταργείται η διαφήμιση λογισμικού χωρίς τη χρήση του αρχείου .msi προέλευσης.
 19. Αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή.
 20. Συνδεθείτε στον δεύτερο υπολογιστή-πελάτη που βασίζεται στα Windows XP, χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό χρήστη.

  Η διαφήμιση λογισμικού δεν καταργείται. Επιπλέον, εμφανίζεται το μήνυμα λάθους που αναφέρεται στην ενότητα "Συμπτώματα". Αφού λάβετε το μήνυμα λάθους, λογισμικό επεξεργασίας αντικειμένου πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ δεν θα λειτουργήσει. Αυτό συμβαίνει επειδή η επέκταση αντικειμένου πολιτικής ΟΜΆΔΑΣ δεν είναι δυνατό να καταργήσετε το λογισμικό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βασική ορολογία που χρησιμοποιείται για την περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 909985 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kbwinxpsp1fix kbbug kbfix kbmt KB909985 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:909985

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com