ID на статията: 910339 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Ако сте клиент от малкия бизнес, може да откриете допълнителни ресурси за отстраняване на неизправности и обучение на сайта за Поддръжка за малкия бизнес.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Причина

Това може да се случи, ако актуализацията не е инсталирана правилно първия път или ако настройките ви на Windows Update не могат да открият актуализацията.

Разрешение

Ако продължавате да виждате една и съща актуализация, която се предлага за инсталация, опитайте да я инсталирате по-късно.

Можете също така да проверите хронологията на актуализациите, за да видите дали има съобщения за грешки. След това можете да търсите за евентуални грешки, които можете намерите, като отидете на следния уеб сайт на Microsoft:
http://support.Microsoft.com
За да проверите хронологията на актуализациите, изпълнете стъпките по-долу.

За Windows 8
 1. Плъзнете от дясно, за да видите препратките, натиснете или щракнете върху Търсене и след това въведете Преглед на хронологията на актуализациите.
 2. Натиснете или щракнете върху Настройки и след това изберете Преглед на хронологията на актуализациите.
 3. Натиснете или щракнете върху Състояние, за да сортирате по състояние, и след това потърсете актуализации, които са със състояние "Неуспешно".
 4. Натиснете и задръжте или щракнете с десния бутон върху актуализация, която е със състояние "Неуспешно", и след това изберете Подробни данни. Отворилият се прозорецът показва кода на грешката за тази актуализация.
За Windows 7, Windows Vista и Windows XP
 1. Стартирайте Windows Update. За да направите това, щракнете върху Старт, въведете Update в полето за търсене и след това в списъка с резултати, щракнете върху Windows Update.
 2. В навигационния екран щракнете върху Преглед на хронологията на актуализациите.
 3. Щракнете върху Състояние, за да сортирате по състояние, и след това потърсете актуализации, които са със състояние "Неуспешно".
 4. Щракнете с десния бутон върху актуализация със състояние "Неуспешно" и след това изберете Подробни данни. Отворилият се прозорецът показва кода на грешката за тази актуализация.
Ако този проблем продължава, публикувайте този въпрос в общностите на Microsoft.

Можете да проверите телефонния номер за връзка с поддръжката на Microsoft за помощ. Възможно е да се начисляват такси.

Допълнителна информация

Щракнете върху следния номер на статия, за да видите статията в базата знания на Microsoft:
976982 Възникв код на грешка "0x80070643" или "0x643" при инсталиране на актуализации за .NET Framework
Забележка Това е статия "БЪРЗА ПУБЛИКАЦИЯ", създадена директно в рамките на организацията за поддръжка на Microsoft. Информацията, съдържаща се тук, се ограничава до съдържащото се в нея и е дадена в отговор на появили се проблеми. В резултат на краткия срок до тяхното предлагане, материалите може да съдържат печатни грешки и могат да бъдат преработвани във всеки момент без предизвестие. Вижте Условия на ползване за други съображения.

Свойства

ID на статията: 910339 - Последна рецензия: 31 януари 2014 г. - Редакция: 6.0
Важи за:
 • Microsoft Update
 • Microsoft Windows Update
 • Windows Defender
Ключови думи: 
kbdefenderrtwyes kbdefenderrtwswept kbtshoot kbprb kbcip KB910339

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com