Αναγν. άρθρου: 910339 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αν είστε πελάτης της έκδοσης για μικρές επιχειρήσεις, μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων και πόρους εκμάθησης στην τοποθεσία Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Αιτία

Αυτό ενδέχεται να συμβεί αν η ενημέρωση δεν εγκαταστάθηκε σωστά την πρώτη φορά ή αν οι ρυθμίσεις του Windows Update δεν μπορούν να εντοπίσουν την ενημέρωση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Εάν συνεχίσετε να βλέπετε την ίδια ενημέρωση που προσφέρεται προς εγκατάσταση, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση αργότερα. 

Μπορείτε, επίσης, να ελέγξετε το ιστορικό της ενημέρωσής σας για να δείτε εάν υπάρχουν μηνύματα σφάλματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για τυχόν σφάλματα που ενδεχομένως να βρείτε από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/?ln=el
Για να ελέγξετε το ιστορικό της ενημέρωσης, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Για τα Windows 8
 1. Κάντε σάρωση από τη δεξιά πλευρά για να προβάλετε τα σύμβολα, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση (Search) και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε Προβολή ιστορικού ενημερώσεων (View Update History).
 2. Πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις (Settings) και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προβολή ιστορικού ενημερώσεων (View Update History).
 3. Πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Κατάσταση (Status) για να κάνετε ταξινόμηση κατά κατάσταση και, στη συνέχεια, αναζητήστε τυχόν ενημερώσεις που έχουν κατάσταση "Αποτυχία".
 4. Πατήστε παρατεταμένα ή κάντε δεξιό κλικ σε μια ενημέρωση με κατάσταση "Αποτυχία" και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προβολή λεπτομερειών (View Details). Το παράθυρο που ανοίγει, εμφανίζει τον κωδικό σφάλματος για αυτήν την ενημέρωση.
Για Windows 7, Windows Vista και Windows XP
 1. Εκκινήστε το Windows Update. Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ στο στοιχείο Έναρξη (Start), πληκτρολογήστε Ενημέρωση (Update) στο πλαίσιο αναζήτησης και μετά, στη λίστα αποτελεσμάτων, κάντε κλικ στο στοιχείο Windows Update.
 2. Στο παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή ιστορικού ενημερώσεων (View Update History).
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάσταση (Status) για να κάνετε ταξινόμηση κατά κατάσταση και, στη συνέχεια, αναζητήστε τυχόν ενημερώσεις που έχουν κατάσταση "Αποτυχία".
 4. Κάντε δεξιό κλικ σε μια ενημέρωση που βρίσκεται σε κατάσταση "Αποτυχία", και στη συνέχεια επιλέξτε Προβολή λεπτομερειών (View Details). Το παράθυρο που ανοίγει, εμφανίζει τον κωδικό σφάλματος για αυτήν την ενημέρωση.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, δημοσιεύστε αυτό το θέμα στις Κοινότητες της Microsoft.

Μπορείτε επίσης να δείτε τον αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Microsoft για βοήθεια. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
976982 Εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος "0x80070643" ή "0x643" κατά την εγκατάσταση των ενημερώσεων του .NET Framework

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 910339 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 11.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Update
 • Microsoft Windows Update
 • Windows Defender
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdefenderrtwyes kbdefenderrtwswept kbtshoot kbprb kbcip KB910339

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com