Δεν γίνεται λήψη των ενημερωμένων εκδόσεων ή το εικονίδιο “ Αυτόματες ενημερώσεις ” δεν εμφανίζει την κατάσταση των λήψεων, όταν ενεργοποιείτε την υπηρεσία Αυτόματων ενημερώσεων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 910340 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ενεργοποιείτε την υπηρεσία Αυτόματων ενημερώσεων, αντιμετωπίζετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
  • Πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις δεν λαμβάνονται ή εγκατεστημένα στον υπολογιστή.
  • Για ναΑυτόματες ενημερώσεις (Automatic updates)εικονίδιο δεν εμφανίζει την κατάσταση των στοιχείων λήψης που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Επιπλέον, στο αρχείο Windowsupdate.log ενδέχεται να καταγραφεί το ακόλουθο κλειδί:

Ημερομηνία ώρα 1304 fb0 DnldMgr
* Η ενημερωμένη έκδοση δεν επιτρέπεται για λήψη κανονισμό.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο αρχείο Windowsupdate.log βρίσκεται στο φάκελο % Windir %.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το ζήτημα δεν επηρεάζει τις ενημερωμένες εκδόσεις που προέρχονται από το Windows Server Update Services (WSUS), από την τοποθεσία του Windows Update στο Web ή από την τοποθεσία Microsoft Update στο Web.

Αιτία

Τις περιόδους λήψης μεγάλη κυκλοφορία, τις Αυτόματες ενημερώσεις να προγραμματίσει ξανά την υπηρεσία λήψης αιτήσεων σε καθημερινές βάση. Νέος προγραμματισμός αυτό μπορεί να συμβεί αρκετές ημέρες.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Η υπηρεσία Αυτόματων ενημερώσεων είναι σχεδιασμένη για να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε τη λήψη όσο το δυνατόν συντομότερα. Συνήθως, η ενημερωμένη έκδοση θα συνήθως η λήψη και εγκατάσταση σε αρκετές ημέρες. Ωστόσο, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΌλα τα προγράμματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίWindows UpdateήMicrosoft Update.
  2. Κάντε κλικExpressήΠροσαρμογήσάρωση για διαθέσιμες ενημερώσεις.
  3. Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εγκαταστήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις που θέλετε.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων της υπηρεσίας Αυτόματες ενημερώσεις, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
327838Τρόπος προγραμματισμού των Αυτόματων ενημερώσεων στον Windows Server 2003, στα Windows XP και στα Windows 2000

Σε εταιρικό περιβάλλον όπου μπορείτε να απαιτήσετε έλεγχο σε συγκεκριμένο περιεχόμενο και τον προγραμματισμό, πρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του WSUS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες WSUS, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://technet.microsoft.com/en-us/wsus/default.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 910340 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Update
  • Microsoft Update
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kbmt KB910340 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:910340

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com