Az Outlook 2002 alkalmazás frissítésének ismertetése: 2006. február 1.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 910619 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft frissítést adott ki a Microsoft Outlook 2002 programhoz. Ez a cikk a frissítés telepítése során és a telepítés után felmerülő kérdésekről, a frissítés beszerzéséről szól és arról, hogy hogyan lehet megállapítani, hogy a frissítés telepítve van-e a számítógépen.

BEVEZETÉS

A Microsoft frissítést adott ki a Microsoft Outlook 2002 programhoz. Ez a frissítés beállítja az Outlook 2002 naptárában a 2006. és 2012. közé eső ünnepnapokat.

Megjegyzés: Ez az ünnepnapokkal kapcsolatos frissítés az Outlook 2002 következő nyelvi változataihoz elérhető: angol, thai, héber, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, pánkínai, dán, svéd, japán, koreai és német. Az ünnepnapokat tartalmazó frissítés az Outlook 2002 további nyelvi változataihoz is elérhető lesz a közeljövőben.

További információ

Ismert problémák

A frissítés telepítésekor esetlegesen fellépő ismert problémák

Ha megváltoztatta az ünnepnapokat tartalmazó fájlt, a frissítés nem fogja kicserélni az eredeti fájlt, még sikeres telepítés esetén sem. Ezért ha szeretné használni a frissített ünnepnapfájlt (amelyet a 910619-es frissítés biztosít), a meglévő fájlt át kell neveznie a frissítés telepítése előtt.

A frissítés telepítése után esetlegesen előforduló ismert problémák

 • Ha a 910619. frissítés telepítése előtt átnevezte az eredeti ünnepnapfájlt, a régi fájlon végrehajtott változtatásoknak nem lesz hatásuk az új fájlra. A változtatásokat az új fájlon is végre kell hajtani ahhoz, hogy azok az új ünnepnapfájlon is érvényesek legyenek.
 • Ha a 910619. frissítés telepítése után sem szerepelnek a 2005 decembere utáni ünnepnapok, a számítógépen lévő ünnepnapfájl nem frissült, habár a telepítés sikeres volt. A probléma megoldásához végezze el az alábbi lépéseket:
  1. Zárja be az Outlook 2002 programot.
  2. Mutasson a Start menü Keresés pontjára, majd kattintson a Fájlok és mappák parancsra.
  3. A fájlnév egésze vagy része mezőbe írja be a következőt: Outlook.hol.
  4. A Keresés helye listában kattintson a Helyi merevlemezek elemre.
  5. Kattintson a Keresés gombra.
  6. Kattintson a jobb gombbal az Outlook.hol fájlra, kattintson az Átnevezés parancsra, majd írja be az Outlook.old nevet, végül nyomja le az ENTER billentyűt.
  7. Indítsa el az Outlook 2002 programot.
  Ha megváltoztatta a régi ünnepnapfájlt, de a frissítés telepítése előtt nem nevezte át azt, az alábbi körülmények fennállásakor előfordulhat, hogy az új ünnepnapfájl nyílik meg, és elvesznek a változtatások:
  • A régi ünnepnapfájl megsérül.
  • Lefuttatja az Outlook 2002 program hibakeresés és javítás folyamatát.

Telepítési információ

A frissítés letöltése és telepítése

A 910619. frissítés, valamint a telepítési utasítások és a központi telepítési stratégiák a Microsoft letöltőközpontjában találhatók meg. A frissítés beszerzéséhez látogassa meg a Microsoft következő webhelyét:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=EA8DF27B-3130-47AA-AB09-E99F4BE721A5

Annak megállapítása, hogy a frissítés telepítve van-e

A 910619. frissítés a következő táblázatban felsorolt fájlok angol nyelvű verzióját tartalmazza.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
FájlnévFájlverzióDátumIdőFájlméretNyelv
Outlook.holNincs verziószáma2006.01.10.13:07526,698Angol (amerikai)
Annak eldöntéséhez, hogy a frissítés telepítve van-e a számítógépen, próbáljon meg ünnepnapokat megadni a 2006. évre. Ha a 2006. évre gond nélkül megadhatók az ünnepnapok, a frissítés telepítve van.

Ha az Outlook 2002 naptárához ünnepnapokat szeretne adni, az alábbi módszereket használhatja.
1. módszer: Ha korábban soha nem importált a naptárba ünnepnaprekordokat
 1. Kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára.
 2. A Beállítások lapon kattintson a Naptár beállításai gombra.
 3. Kattintson az Ünnepnapok hozzáadása gombra.
 4. Az Ünnepnapok felvétele a naptárba párbeszédpanelen jelölje be azon országok jelölőnégyzetét, amelyek ünnepnapjait hozzá szeretné adni, majd kattintson az OK gombra.
2. módszer: Ha előzőleg importált a naptárba ünnepnaprekordokat a 2006. előtti évekre vonatkozóan
 1. Kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára.
 2. A Beállítások lapon kattintson a Naptár beállításai gombra.
 3. Kattintson az Ünnepnapok hozzáadása gombra.
 4. Az Ünnepnapok felvétele a naptárba párbeszédpanelen jelölje be azon országok jelölőnégyzetét, amelyek ünnepnapjait hozzá szeretné adni, majd kattintson az OK gombra.

  Megjegyzés: A legutoljára importált ünnepnapokhoz tartozó ország jelölőnégyzete alapértelmezés szerint be van jelölve. Ha a naptár importálását választja, és azt már korábban importálta, a következő figyelmeztetés jelenik meg:
  <Ország> ünnepnapjai már telepítve vannak. Kívánja ismét telepíteni?
 5. Fogadja el a figyelmeztetést, és az importálás sikeres lesz.

  Megjegyzés: Ha ugyanazt az ünnepnapokat tartalmazó naptárat többször importálja, a naptárban ismétlődő ünnepnaprekordok jönnek létre.

MSP-fájlokkal kapcsolatos információ rendszergazdáknak

A 910619. frissítés egy önkicsomagoló futtatható fájlba csomagolt, teljes fájlokat tartalmazó Microsoft Windows Installer-fájl (.msp). A frissítés a következő .msp fájlt tartalmazza:
Outlhol.msp

Parancssori eszközök meghatározott összetevők újratelepítéséhez rendszergazdák számára

Ha frissíti a felügyeleti telepítési pontot, valamint újból gyorsítótárba helyezi és az ügyfélszámítógépeken újratelepíti az Outlook 2002 programot, a parancssorban megadhatja a REINSTALL=[szolgáltatáslista] paramétert. E tulajdonság segítségével meghatározható, hogy újra kívánja-e telepíteni az Outlook 2002 egyes összetevőit a felügyeleti lemezképből. A 910619-es frissítés esetében a [szolgáltatáslista] értéke a következő:
OUTLOOKFiles
Az Office Admin Update Center for Office IT Professionals webhely a Microsoft Office programcsomag összes verziójához tartalmazza a legújabb felügyeleti frissítéseket és stratégiai központi telepítési forrásokat. Az Office Admin Update Center webhellyel kapcsolatos további információért látogassa meg a Microsoft következő webhelyét:
http://technet.microsoft.com/office/bb267346.aspx

Információk az eltávolításhoz

Ha a 910619-es frissítés telepítését követően ünnepnapokat ad a naptárhoz, a frissítés eltávolításakor a rendszer nem törli a naptár bejegyzéseit. A merevlemezen található Outlook.hol fájl viszont lecserélődik a frissítés telepítése előtti verzióra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 910619 - Utolsó ellenőrzés: 2007. szeptember 28. - Verziószám: 3.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbdownload kbfix kbupdate kbcalendar atdownload kbexpertisebeginner KB910619
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com