Γραμματοσειρές που δεν υπάρχουν οι γραμματοσειρές TrueType δεν αναγνωρίζονται από το Visio 2003 και νεότερες εκδόσεις του Visio

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 911978 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε μια γραμματοσειρά που δεν είναι μια γραμματοσειρά TrueType στο Microsoft Office Visio. Για παράδειγμα, προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε μια γραμματοσειρά που έχει επέκταση .otf ή .ofn. Ωστόσο, το Visio δεν αναγνωρίζει τη γραμματοσειρά.

Αιτία

Το Visio 2003 και νεότερες εκδόσεις του προγράμματος υποστηρίζουν μόνο γραμματοσειρές TrueType. Οι γραμματοσειρές TrueType έχουν επέκταση .ttf. Δεν υποστηρίζει όλες τις γραμματοσειρές που ενδέχεται να υποστηρίζουν άλλα προγράμματα του Microsoft Office Visio.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε μια γραμματοσειρά TrueType με το Visio 2003 και νεότερες εκδόσεις του Visio.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Η μορφή Adobe OpenType είναι μια επέκταση της μορφής TrueType SFNT που υποστηρίζει Adobe PostScript γραμματοσειρά δεδομένα και νέες δυνατότητες τυπογραφικής. Οι γραμματοσειρές OpenType Adobe που περιέχουν δεδομένα PostScript έχουν επέκταση .otf. Ωστόσο, οι γραμματοσειρές OpenType βασίζεται σε TrueType έχουν επέκταση .ttf. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γραμματοσειρές OpenType της Adobe, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Adobe στο Web:
http://www.Adobe.com/Type/OpenType/Index.HTML
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Σημαντικό Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Έχετε ένα σχέδιο Visio που δημιουργήθηκε σε παλαιότερη έκδοση του Visio. Το σχέδιο του Visio περιέχει μια γραμματοσειρά που δεν είναι μια γραμματοσειρά TrueType. Όταν ανοίγετε το σχέδιο του Visio 2003 ή σε νεότερες εκδόσεις του προγράμματος, εμφανίζεται το όνομα της αρχικής γραμματοσειράς στο τοΓραμματοσειράπλαίσιο στη γραμμή εργαλείων. Ωστόσο, το Visio υποκαθιστά τη γραμματοσειρά με τη γραμματοσειρά Arial. Η γραμματοσειρά Arial είναι μια γραμματοσειρά TrueType. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρχική γραμματοσειρά σε σχέδιο του Visio, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Κρατήστε ένα ξεχωριστό αντίγραφο του σχεδίου.
  • Μην αποθηκεύετε το σχέδιο του Visio.
Επιπλέον, γραμματοσειρές εκτυπωτή, γραμματοσειρές bitmap και γραμματοσειρές PostScript δεν υποστηρίζεται στο Visio 2003 και νεότερες εκδόσεις του προγράμματος. Για να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζονται οι περισσότεροι χαρακτήρες στο σχέδιό σας χωρίς να απαιτείται μια γραμματοσειρά υποκατάστασης, μπορεί να θέλετε να εγκαταστήσετε μια γραμματοσειρά Unicode για χρήση με το Visio.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γραμματοσειρές TrueType, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Typography/Default.mspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γραμματοσειρές που εγκαθίστανται κατά την εγκατάσταση του Microsoft Office, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
837463Γραμματοσειρές που εγκαθίστανται με το Office
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν ένα παρόμοιο θέμα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
893307Το κείμενο του Visio 2003 σχεδίασης δεν είναι πλέον χρησιμοποιεί μια γραμματοσειρά προσαρμοσμένο μετά την αποθήκευση του σχεδίου σε μορφή σχεδίασης του Visio 2002
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 911978 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Visio Professional 2010
  • Microsoft Visio Premium 2010
  • Microsoft Visio Standard 2010
  • Microsoft Office Visio Professional 2007
  • Microsoft Office Visio Standard 2007
  • Microsoft Office Visio Professional 2003
  • Microsoft Visio Professional 2013
  • Microsoft Visio Standard 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdisplay kbtshoot kbprb kbmt KB911978 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 911978

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com