Skrifter som ikke er TrueType-skrifter, ikke gjenkjennes av Visio 2003 og senere versjoner av Visio

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 911978 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Du prøver å bruke en skrift som ikke er en TrueType-skrift i Microsoft Office Visio. Hvis du for eksempel prøver å bruke en skrift som har filtypen .otf eller .ofn. Visio gjenkjenner ikke skrift.

Årsak

Visio 2003 og senere versjoner av programmet støtter bare TrueType-skrifter. TrueType-skrifter har filtypen TTF. Visio støtter ikke alle skriftene som støtter andre Microsoft Office-programmer.

Workaround

Du kan omgå dette problemet ved å bruke en TrueType-skrift med Visio 2003 og senere versjoner av Visio.

Status

Denne virkemåten er standard.

Mer informasjon

Adobe OpenType-formatet er en utvidelse av TrueType-SFNT-format som støtter Adobe PostScript-skrift data og typografiske funksjoner. Adobe OpenType-skrifter som inneholder PostScript-data har filtypen .otf. Imidlertid har basert på TrueType OpenType-skrifter filtypen TTF. Hvis du vil ha mer informasjon om Adobes OpenType-skrifter, kan du gå til følgende Adobe-webområde:
http://www.adobe.com/type/OpenType/index.HTML
Microsoft tilbyr tredjeparts kontaktinformasjon for å hjelpe deg med å finne teknisk kundestøtte. Disse kontaktopplysningene kan endres uten varsel. Microsoft garanterer ikke nøyaktigheten til disse kontaktopplysningene om tredjeparter.

Viktig Tenk deg følgende. Har du en Visio-tegning som ble opprettet i en tidligere versjon av Visio. Visio-tegningen inneholder en skrift som ikke er en TrueType-skrift. Når du åpner tegningen i Visio 2003 eller senere versjoner av programmet, vises navnet på den opprinnelige skriften i denSkrift-boksen på verktøylinjen. Visio erstatter imidlertid skrift med skriften Arial. Arial-skriften er en TrueType-skrift. Hvis du vil beholde den opprinnelige skriften i Visio-tegningen, kan du bruke en av følgende metoder:
  • Beholde en egen kopi av tegningen.
  • Ikke lagre tegningen i Visio.
Skriverskrifter, punktgrafikkskrifter og PostScript-skrifter støttes heller ikke i Visio 2003 og senere versjoner av programmet. Hvis du vil forsikre deg om at de fleste tegn i tegningen vises uten å kreve en skrifterstatning, kan du installere en Unicode-skrift for bruk med Visio.

Hvis du vil ha mer informasjon om TrueType-skrifter, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://www.Microsoft.com/typography/default.mspx
Hvis du vil ha mer informasjon om skrifter som installeres når du installerer Microsoft Office, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
837463Skrifter som installeres med Office
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du feilsøker et lignende problem, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
893307Teksten i din Visio 2003-tegning ikke lenger bruker en egendefinert skrift når du lagrer tegningen i en Visio 2002-tegning-format
Tredjepartsprodukter som beskrives i denne artikkelen, produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, stilltiende eller på annen måte, om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene.

Egenskaper

Artikkel-ID: 911978 - Forrige gjennomgang: 12. desember 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Visio Professional 2010
  • Microsoft Visio Premium 2010
  • Microsoft Visio Standard 2010
  • Microsoft Office Visio Professional 2007
  • Microsoft Office Visio Standard 2007
  • Microsoft Office Visio Professional 2003
  • Microsoft Visio Professional 2013
  • Microsoft Visio Standard 2013
Nøkkelord: 
kbdisplay kbtshoot kbprb kbmt KB911978 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 911978

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com