Skrifter som ikke er TrueType-skrifter, ikke gjenkjennes av Visio 2003 og senere versjoner av Visio

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 911978 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Du prøver å bruke en skrift som ikke er en TrueType-skrift i Microsoft Office Visio. Hvis du for eksempel prøve å bruke en skrift som har filtypen .otf eller .ofn. Visio gjenkjenner skrift.

Årsak

Visio 2003 og senere versjoner av programmet støtter bare TrueType-skrifter. TrueType-skrifter har filtypen ttf. Visio støtter ikke alle skriftene som kan støtte for andre Microsoft Office-programmer.

Workaround

Du kan omgå dette problemet ved å bruke en TrueType-skrift med Visio 2003 og senere versjoner av Visio.

Status

Denne virkemåten er standard.

Mer informasjon

Adobe OpenType-formatet er en utvidelse av TrueType-SFNT-format som støtter Adobe PostScript-skrift data og typografiske funksjoner. Adobe OpenType-skrifter som inneholder PostScript-data har filtypen .otf. Imidlertid har basert på TrueType OpenType-skrifter filtypen ttf.Hvis du vil ha mer informasjon om Adobes OpenType-skrifter, kan du gå til følgende Adobe-webområde:
http://www.adobe.com/type/OpenType/index.HTML
Microsoft tilbyr kontaktopplysninger for tredjeparter for å hjelpe deg med å finne teknisk kundestøtte. Disse kontaktopplysningene kan endres uten varsel. Microsoft garanterer ikke nøyaktigheten av disse kontaktopplysningene for tredjeparter.

Viktig Tenk deg følgende. Har du en Visio-tegning som ble opprettet i en tidligere versjon av Visio. Visio-tegningen inneholder en skrift som ikke er en TrueType-skrift. Når du åpner tegningen i Visio 2003 eller senere versjoner av programmet, vises navnet på den opprinnelige skriften iSkrift-boksen på verktøylinjen. Visio erstatter imidlertid skrift med skriften Arial. Skriften er en TrueType-skrift. Hvis du vil beholde den opprinnelige skriften i Visio-tegningen, kan du bruke en av følgende metoder:
  • Beholde en egen kopi av tegningen.
  • Ikke lagre tegningen i Visio.
Skriverskrifter, punktgrafikkskrifter og PostScript-skrifter støttes i tillegg ikke i Visio 2003 og senere versjoner av programmet. Hvis du vil forsikre deg om at de fleste tegn i tegningen vises uten å måtte bruke en skrifterstatning, kan du ønsker å installere en Unicode-skrift for bruk med Visio.

Hvis du vil ha mer informasjon om TrueType-skrifter, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://www.Microsoft.com/typography/default.mspx
Hvis du vil ha mer informasjon om skrifter som installeres når du installerer Microsoft Office, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
837463 Skrifter som installeres med Office
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du feilsøker et lignende problem, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
893307 Teksten i din Visio 2003-tegning ikke lenger bruker en egendefinert skrift når du lagrer tegningen i en Visio 2002-tegning-format
Tredjepartsprodukter som nevnes i denne artikkelen produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, underforstått eller på annen måte, om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene.

Egenskaper

Artikkel-ID: 911978 - Forrige gjennomgang: 21. juni 2014 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Visio Professional 2010
  • Microsoft Visio Premium 2010
  • Microsoft Visio Standard 2010
  • Microsoft Office Visio Professional 2007
  • Microsoft Office Visio Standard 2007
  • Microsoft Office Visio Professional 2003
  • Microsoft Visio Professional 2013
  • Microsoft Visio Standard 2013
Nøkkelord: 
kbdisplay kbtshoot kbprb kbmt KB911978 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 911978

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com