Artikkelin tunnus: 912375 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

JOHDANTO

Uusia toimintoja on Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) mukana. Voit nyt määrittää tietokannan kokorajoituksia.

Tietokannan koon rajoitukset Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition on suurennettu-16 GB 18 GB. Raja voidaan korottaa niin paljon kuin 75 GB rekisteriavaimen avulla.

Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition ei ole tietokannan kokorajoitus.

Saat lisätietoja tietokantojen enimmäiskoko määrittää Exchange Server 2003: n ohjeaiheen. Ohjeaihe on päivitetty Exchange Server 2003 SP2: n asennuksen aikana.

Enemmän tietoa

Tärkeää Tässä osassa, menetelmän tai tehtävä on vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat näitä ohjeita huolellisesti. Varmuuden vuoksi varmuuskopioida rekisteri ennen sen muokkaamista. Sitten voit palauttaa rekisterin ongelmatilanteessa. Lisätietoja miten varmuuskopioida ja palauttaa rekisterin napsauta seuraavaa artikkelinumeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base-tietokannassa:
322756 Miten varmuuskopioida ja palauttaa Windowsin rekisterin


Exchange Server 2003 Service Pack 2: n kokorajoituksen kasvattaminen, siirry "Korjata sen minulle"-osassa. Jos haluat korjata ongelman, siirry "Haluan korjata ongelman itse"-osassa.

Korjata sen minulleKorjaa ongelma automaattisesti valitsemalla Fix it painike tai linkki. Valitse suorittaa Tiedostojen lataaminen -valintaikkunan ruutuun ja noudattamalla sitten korjaus sen toiminnon.
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit1
Exchange Server 2003 SP2: n tietokannan kokorajoituksen kasvattaminen
Microsoft Fix it 50521
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit2

Huomautukset
 • Automaattinen korjaus toimii vain Exchange Server 2003 SP2: n Standard Edition. Exchange Server 2003 SP2: n Enterprise Edition ei ole oletusarvoisesti määritetty tietokannan enimmäiskoko.
 • Kirjoita arvo-ruutuun kokonaislukuarvo väliltä 1 - 75 . Näitä kokonaislukuarvoista edustavat gigatavua (gt) tietokannan enimmäiskoko.
 • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla englanti vain. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden.
 • Jos käytössäsi ei ole tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee, Tallenna Fix se ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Siirry sitten, "Poistuiko ongelma?"-osassa.Haluan korjata ongelman itse

Exchange Server 2003 SP2: n tietokannan koon kasvattaminen, toimi seuraavasti:

Tärkeää Ennen kuin lisäät Exchange-tietokannan enimmäiskoko, tarkista riittävästi levytilaa on käytettävissä suureen tietokantatiedostoon.
 1. Tietokoneessa, jossa on käynnissä Exchange 2003 SP2, napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita Regedit, ja valitse sitten OK.
 2. Valitse jokin seuraavista rekisterin aliavaimista, myymälä, jota haluat suurentaa tarvittaessa:
  • Postilaatikkosäilöä, saat napsauttamalla seuraavassa rekisterin aliavaimessa:
   HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\MSExchangeIS\Palvelimen nimi\Private-Postilaatikkosäilöä GUID-tunnus
  • Yleisen kansion myymälälle valitsemalla seuraavan rekisterin aliavaimen:
   HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\MSExchangeIS\Palvelimen nimi\Public-Julkinen säilö GUID-tunnus
 3. Valitse Muokkaa -valikosta Uusija valitse sitten DWORD-arvo.
 4. Kirjoita Uusi arvo #1 -ruutuun Tietokantojen enimmäiskoko-gt, ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 5. Tietokannan gigatavun kokorajoitustahiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Muokkaa.
 6. Valitse Decimalja Kirjoita kokonaisluku 1 Jos haluat 75arvon data -ruutuun.

  Huomautus Näitä kokonaislukuarvoista edustavat gigatavua (gt) tietokannan enimmäiskoko. Esimerkiksi 75-arvo vastaa tietokannan, jolla on koko on enintään 75 GB.
 7. Valitse OKja sulje sitten Rekisterieditori.
 8. Käynnistä Microsoft Exchange Information Store-palvelu uudelleen. Voit tehdä tämän seuraavasti:
  1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita cmd, ja valitse sitten OK.
  2. Komentokehotteessa Kirjoita seuraava komento ja paina sitten ENTER-näppäintä:
   net stop-msexchangeis
  3. Kun Microsoft Exchange Information Store-palvelu on pysäytetty onnistuneesti, kirjoita seuraava komento ja paina sitten ENTER-näppäintä:
   net start msexchangeis
 9. Tarkastella sovelluslokia, tarkista, että tietokannan koko on määritetty onnistuneesti. Voit tehdä tämän seuraavasti:
  1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita Eventvwr, ja valitse sitten OK.
  2. Tapahtumienvalvonta-työkalun valitsemalla sovellus.
  3. Kaksoisnapsauta tapahtuman tunnus 1216, tarkista, että tietokannan koko on asennettu onnistuneesti.

Saat lisätietoja määrittäminen uusien tietokantojen enimmäiskoko, kun Exchange Server 2003 SP2: n seuraavasta Microsoftin Web-sivustossa:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa998066.aspx
Lisätietoja tilapäisesti suurentaa tietokantaa Exchange Server 2003 Service Pack 1: n tai Exchange Server 2003-versioissa napsauttamalla seuraavaa artikkelinumeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base-tietokannassa:
828070 Exchange Server-postilaatikon tallennuspaikka ei liitä postilaatikkosäilöä tietokannan saavuttaessa 16 GB raja
Lisätietoja tilapäisesti suurentaa tietokannan kokoa Exchange 2000 Serverissä, napsauttamalla seuraavaa artikkelinumeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base-tietokannassa:
813051 Miten tilapäisesti Exchange 2000: n tietokannan 16 gigatavun kokorajoituksen kasvattaminen

Poistuiko ongelma?

 • Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, olet valmis tämän osan kanssa. Jos ongelmaa ei korjata, voit Ota yhteyttä tukeen.
 • Arvostamme palautettasi. Voit antaa palautetta tai ilmoittaa tähän ratkaisuun ongelmia jätä kommentti "Korjata sen minulle"blogiin tai Lähetä meille sähköposti.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 912375 - Viimeisin tarkistus: 9. syyskuuta 2013 - Versio: 3.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2
Hakusanat: 
kbinfo kbhowto kbexchstore kbexchtechbulletin kbfixme kbmsifixme kbmt KB912375 KbMtfi
Machine-translated Article
HUOMIO: Tämä artikkeli on käännetty Microsoft kielenkäännös-ohjelmistolla kielenkääntäjän sijaan. Microsoft tarjoaa sekä kielenkäännös-ohjelmistolla että kielenkääntäjällä käännettyjä artikkeleita jotta kaikki Knowledge Base- artikkelit ovat tarjolla paikallisessa kielellä. Huomioittehan että kielenkäännös-ohjelmistolla käännetyt artikkelit eivät aina ole täydellisiä. Kielenkäännös-ohjelmistolla käännetyssä artikkelissa voi olla kielioppi-, sanasto- tai sanamuotovirheitä. Microsoft ei ole vastuussa käännösvirheiden mahdollisesti aihettamista vahingoista. Microsoft myös päivittää usein kielenkäännös-ohjelmistoa.
Tämän artikkelin englanninkielinen versio on: 912375

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com