Επεξηγήσεις για ορισμένα εικονίδια γραμμής εργασιών είναι κρυμμένα πίσω από τη γραμμή εργασιών σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 912650 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν μετακινείτε το δείκτη του ποντικιού επάνω από τα εικονίδια στη γραμμή εργασιών σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Microsoft Windows XP, ορισμένες επεξηγήσεις εργαλείων είναι κρυμμένο πίσω από τη γραμμή εργασιών.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν κάνετε δεξιό κλικ και στη συνέχεια να ανοίξετε ένα αρχείο από ένα υπομενού στο μενού "Έναρξη". Για παράδειγμα, αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν κάνετε κλικ στο κουμπίStart, τοποθετήστε το δείκτηMy DocumentsήΠρόσφατα έγγραφα (My Recent Documents), κάντε δεξιό κλικ σε ένα έγγραφο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOpen.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Αποσυνδεθείτε και κατόπιν συνδεθείτε ξανά στον τρέχοντα λογαριασμό.
  • Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας.

Κατάσταση

Αυτό είναι ένα γνωστό ζήτημα στα Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 912650 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbmt KB912650 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:912650

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com