HTML-programma's ondersteunen geen niet-Engelse toetsenbordtekens op een computer waarop de Koreaanse versie van Windows XP Media Center Edition 2005

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 913437 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

U gebruikt een computer waarop de Koreaanse versie van Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 wordt uitgevoerd en die gebruikmaakt van de Koreaanse IME (Input Method Editor). In dit geval ondersteund de HtmlInput ActiveX-besturingselement HTML-programma niet niet-Engelse tekens.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat het ActiveX-besturingselement waarmee u tekst invoeren in de HTML-programma's altijd de externe triple-tap-functionaliteit gebruikt. De triple-tap-functionaliteit wordt gebruikt, zelfs wanneer u een toetsenbord gebruikt.

Oplossing

Gegevens bijwerken

Er is een update beschikbaar van Microsoft om dit probleem te verhelpen. Deze update wilt installeren, gaat u naar de volgende Microsoft Windows Update-website:
http://update.Microsoft.com
Deze update wijzigt de werking van het ActiveX-besturingselement zodat toetsen doen de triple-tap-gedrag, behalve wanneer u de toetsen volgende aanroepen:
  • De sleutels nummer (0-9)
  • Toets met het sterretje (*)
  • Hekje (testcomponent)

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Voor deze hotfix moet u de Koreaanse versie van Windows XP Media Center Edition 2005.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Ehkeyctl.dll5.1.2715.2830178,17620 Januari 200606: 24x 86
Spupdsvc.exe6.2.29.022,75213-Okt-200506: 54x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de triple-tap-functionaliteit:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms818210.aspx
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 913437 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbbug kbqfe kbhotfixserver kbmt KB913437 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:913437

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com