Laitehallinnassa ei näy laitteita sen jälkeen, kun tietoturvapäivitys 905749 on asennettu Windows XP Service Pack 2 -tietokoneeseen

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 914450 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun asennat tietoturvapäivityksen 905749 Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) -tietokoneeseen, Laitehallinnassa ei näy laitteita.

Huomautus Tietoturvapäivitys 905749 on kuvattu tietoturvatiedotteessa MS05-047. Saat lisätietoja tietoturvatiedotteesta MS05-047 napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
905749 MS05-047: Plug and Play -heikkous saattaa sallia koodin etäsuorittamisen ja käyttöoikeuksien paikallisen laajentamisen

Syy

Tämä ongelma ilmenee, koska Fixccs.exe-tiedosto luo rekisteriin joitakin epäkelpoja avaimia.

Ratkaisu

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Edellytykset

Edellytyksiä ei ole.

Uudelleenkäynnistysvaatimus

Sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen tämän hotfix-korjauksen asentamisen jälkeen.

Hotfix-korjauksen korvaamistiedot

Tämä hotfix-korjaus korvaa hotfix-korjauksen 893249. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
893249 Laitehallinta toimii virheellisesti Windows XP Service Pack 2:n asentamisen jälkeen (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Tiedostojen tiedot

Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Fixccs.exe5.1.2600.28798,19204-Apr-200600:13x86

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa.

Enemmän tietoa

Avaa Laitehallinta napsauttamalla Käynnistä-painiketta, valitsemalla Suorita, kirjoitamalla devmgmt.msc ja valitsemalla sitten OK.
824684 Microsoftin ohjelmistopäivitystiedoissa käytettävien vakiotermien kuvaus

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 914450 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 2.5
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
Hakusanat: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp3fix kbwinxppresp3fix kbfix kbbug kbpubtypekc KB914450

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com