Windows XP Media Center Edition 2005:n huhtikuun 2006 Update Rollup -päivityspaketti

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 914548 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

ESITTELY

Microsoft on julkaissut Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005:n huhtikuun 2006 Update Rollup -päivityspaketin. Tämä Update Rollup -päivityspaketti on tarkoitettu tietokoneille, joissa on käytössä Windows XP Media Center Edition 2005:n Update Rollup 2 -päivityspaketti Saat lisätietoja Update Rollup 2 -päivityspaketista napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
900325 Windows XP Media Center Edition 2005:n Update Rollup 2 -päivityspaketti

Enemmän tietoa

Lataamistiedot

Voit hankkia Windows XP Media Center Edition 2005:n huhtikuun 2006 Update Rollup -päivityspaketin lataamalla sen Microsoft Windows Update -Web-sivustosta tai Windows Download Centeristä.

Windows Update -Web-sivusto

http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=fi-fi

Windows Download Center

Voit ladata seuraavan tiedoston Microsoft Download Centeristä:


Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa huhtikuun 2006 Update Rollup -päivityspaketti nyt.

Julkaisupäivämäärä: 25.4.2006

Lisätietoja Microsoft-tukitiedostojen lataamisesta ja asentamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
119591 Microsoft-tukitiedostojen hankkiminen online-palveluista
Microsoft on tarkistanut tämän tiedoston virusten varalta. Microsoft käytti viimeisintä virustentarkistusohjelmaa, joka oli saatavana tiedoston julkaisupäivänä. Tiedosto on tallennettu suojattuihin palvelimiin, joten sitä ei voi muokata luvattomasti.

Edellytykset

Jotta voit asentaa tämän Update Rollup -päivityspaketin, käyttöjärjestelmän on oltava Windows XP Media Center Edition 2005. Sinun on asennettava seuraavassa Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa kuvattu päivitys:
900325 Windows XP Media Center Edition 2005:n Update Rollup 2 -päivityspaketti

Korjaustiedoston korvaamistiedot

Tämä on kumulatiivinen Update Rollup -päivityspaketti. Tämä Update Rollup -päivityspaketti korvaa seuraavat päivitykset:
908250 Update Rollup -päivityspaketti 908250 on saatavana tietokoneille, joissa on käytössä Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005:n Update Rollup 2 -päivityspaketti
912067 Windows XP Media Center Edition 2005:n tammikuun 2006 Update Rollup -päivityspaketti (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
913437 HTML-ohjelmat eivät tue muita kuin englanninkielisen näppäimistön merkkejä tietokoneessa, jonka käyttöjärjestelmä on Windows XP Media Center Edition 2005:n koreankielinen versio (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Tässä osassa lueteltujen päivitysten sisältämien korjausten lisäksi tämä päivitys ratkaisee seuraavat ongelmat:
 • Manuaalisesti lisättyjen ATSC-alakanavien opastiedot ovat virheelliset
  Kun olet lisännyt manuaalisesti ATSC (Advanced Television Systems Committee) -alakanavia ja asentanut Windows XP Media Center Editionin Update Rollup 2 -päivityspaketin, alakanaviin ei välttämättä liity yksilöllisiä opastietoja.
 • ATSC-kanavat siirtyvät viisinumeroiselle kanava-alueelle
  Kun määrität satelliittipalveluntarjoajan ja antenniverkon ATSC:n, ATSC-kanavat saattavat siirtyä viisinumeroiselle kanava-alueelle. Tämän ongelman vuoksi et pysty kirjoittamaan kanavan numeroa Media Centerin kaukosäätimen tai näppäimistön avulla.
 • DVB-T-kanavia vaihdettaessa ilmenee viive
  Vaihdettaessa vain ääni- ja TV-DVB-T-kanavien välillä saattaa ilmetä pitkä viive.
 • Tekstitelevisiopalkki pysyy näytössä siirron ohjausten käyttämisen jälkeen
  Tekstitelevisiopalkki ei poistu näytöstä sen jälkeen, kun tekstitelevision tekstitystä käyttävää ohjelmaa tallennettaessa on käytetty siirron ohjauksia.
 • Tekstitelevisio vilkkuu säännöllisesti
 • Suljettua tekstitystä ei näytetä oikein
  Osaa suljetusta tekstityksestä ei välttämättä näytetä oikein.
 • Media Center -tietokonetta ei siirretä keskeytystilaan sen jälkeen, kun TV-viritintä on käytetty
  Kun olet asentanut Windows XP Media Center Editionin Update Rollup 2 -päivityspaketin, Media Center Edition -tietokonetta ei siirretä keskeytystilaan, jos viritintä on käytetty.
 • DVB-T-etsintä ei toimi oikein Windows XP Media Center Edition 2005:n t?ekinkielisessä versiossa
 • Kun video tallennetaan DVD-levylle, näyttöön tulee virhesanoma siitä, että tiedostotyyppiä ei tueta
  Kun yrität tallentaa videon DVD-levylle Cyberlink PowerDVD MPEG2 -dekooderin avulla, näyttöön saattaa tulla virhesanoma siitä, että tiedostotyyppiä ei tueta. Tämä ongelma ilmenee sen jälkeen, kun Windows XP Media Center Edition 2005:n Update Rollup 2 on asennettu. Tämä päivitys asentaa uuden AC3-dekooderin tuettujen dekoodereiden luetteloon.
 • Viritystiedot puuttuvat 186 MHz:n asetuksessa multiplekserille 1 Windows XP Media Center Edition 2005:n italiankielisessä versiossa
  Windows XP Media Center Edition 2005:n italiankielisestä versiosta saattaa puuttua viritystiedot 186 MHz:n asetuksessa multiplekserille 1. Tämä päivitys lisää myös asianmukaisen DVB-T-taulukon Windows XP Media Center Edition 2005:n italiankielisille versioille.

Windows Media Center Extender -laitteiden tiedot

Windows Media Center Extender -laitteet, kuten Microsoft Xbox 360, käyttävät verkkoportteja tietoliikenteeseen Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 -tietokoneiden kanssa. Tämä Update Rollup -päivityspaketti sisältää päivityksiä Media Center -ohjelmille, jotka on aiemmin saatettu määrittää hyväksytyiksi tai sallituiksi kolmannen osapuolen palomuurissa. Jos käytössäsi on jokin kolmannen osapuolen palomuuri, saatat joutua päivittämään palomuurisi manuaalisesti sallimaan kyseisten ohjelmien uusien versioiden käyttää portteja. Jos et ole tehnyt näitä palomuurin päivityksiä, saatat kohdata virheitä, kun yrität yhdistää Media Center Extender -laitteen Media Center -tietokoneeseen.

Lisätietoja palomuurin määrittämisestä Windows Media Center Extender -laitetta varten saat seuraavasta Microsoftin Web-sivustosta:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/extender/setup/firewall/config.mspx

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 914548 - Viimeisin tarkistus: 25. joulukuuta 2006 - Versio: 2.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005
Hakusanat: 
atdownload kbqfe kbexpertisebeginner kbhotfixserver KB914548

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com