Waarschuwingsbericht wanneer u MMC 3.0 installeren en van SQL Server 2000 Analysis Services uitvoeren: "MMC is een fout ontdekt in een module."

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 915091 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario. U kunt Microsoft SQL Server 2000 Analysis Services worden uitgevoerd. U installeert Microsoft Management Console (MMC) 3.0. In dit scenario wordt het volgende waarschuwingsbericht weergegeven:
MMC is een fout ontdekt in een module. Het verdient afsluiten en opnieuw starten van MMC.
U ontvangt dit bericht wanneer u op deMetagegevenstabblad onderAnalysis Managerin MMC 3.0.

Workaround

Dit is een bekend probleem met de module MMC Analysis Manager. Dit probleem wordt niet veroorzaakt extra problemen veroorzaken. Als u op de volgende optie in het waarschuwingsdialoogvenster, blijft de module MMC Analysis Manager:
Doorgaan met uitvoeren en fouten in deze module, ongeacht de gebruiker of sessie altijd negeren.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een fout in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 915091 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2000 Analysis Services
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbexpertiseadvanced kbtshoot kbprb kbmt KB915091 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:915091
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com