Javítás: Az Internet Explorer 6 SP1 böngészőben a Window.Open metódussal megnyitott gyermekablak az aktuális képernyőszélességet meghaladó ablakszélesség megadásakor a teljes képernyőt elfoglalhatja

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 915113 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Fontos: A cikk a rendszerleíró adatbázis módosításával is foglalkozik. A rendszerleíró adatbázisról módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, illetve győződjön meg arról, hogy szükség esetén helyre tudja állítani az adatbázist. A rendszerleíró adatbázis biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
256986 A Microsoft Windows rendszerleíró adatbázisának ismertetése
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A probléma a következő esetben jelentkezik: Ha a Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) böngészőben a gyermekablakok megnyitásához a Window.Open metódust használja, és a Window.Open metódus számára egy, a képernyő szélességét meghaladó ablakszélességet ad meg, akkor a gyermekablak a teljes képernyőt betöltve jelenhet meg.

Ez a probléma az MS05-038 jelű összesítő biztonsági frissítés telepítését követően jelentkezik. A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
896727 MS05-030: Összesítő biztonsági frissítés az Internet Explorer böngészőhöz

A megoldás

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására szolgál. Csak azokon a rendszereken telepítse a gyorsjavítást, amelyeken kifejezetten ez a probléma tapasztalható.

A probléma megoldásához lépjen kapcsolatba a Microsoft terméktámogatási szolgálatával a gyorsjavítás beszerzése érdekében. A Microsoft terméktámogatási szolgálata telefonszámainak teljes listáját és a támogatási díjakra vonatkozó információt a Microsoft következő webhelyén találja:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: Bizonyos esetekben – ha a Microsoft támogatási szakembere megállapítja, hogy egy adott frissítés megoldja a szóban forgó problémát – a telefonos támogatásért felszámított díjak elengedhetők. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, valamint a nem a kérdéses frissítésre vonatkozó problémákat.

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformáció megtekintése során a dátumokat és az időpontokat helyi időre konvertálja a rendszer. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
FájlnévFájlverzióFájlméretDátumIdő
Browseui.dll6.0.2800.18071 017 8562006.03.01.21:52

További információ

Figyelmeztetés: A Rendszerleíróadatbázis-szerkesztővel vagy más eszközzel helytelenül módosított rendszerleíró adatbázis komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a rendszerleíró adatbázist csak saját felelősségére módosíthatja.

A gyorsjavítás engedélyezéséhez egy rendszerleíró kulcs módosítása szükséges. A rendszerleíró kulcs módosításához kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a regedit parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 2. Keresse meg a rendszerleíró adatbázis következő alkulcsát, majd kattintson rá:
  HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl
 3. Mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, majd kattintson a Kulcs parancsra.
 4. Írja be a FEATURE_WINDOW_DEFWINDOWPROCSIZING értéket, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 5. Kattintson jobb gombbal a FEATURE_WINDOW_DEFWINDOWPROCSIZING kulcsra, és kattintson a helyi menü Új pontjának Duplaszó parancsára.
 6. Írja be az iexplore.exe értéket, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 7. A jobb oldali ablaktáblában kattintson jobb gombbal az iexplore.exe bejegyzésre, válassza a Módosítás parancsot, majd írja be a 0 értéket az Érték mezőbe, végül pedig kattintson az OK gombra.
 8. A Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőből való kilépéshez kattintson a Fájl menü Kilépés parancsára.

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 programban.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 915113 - Utolsó ellenőrzés: 2007. február 7. - Verziószám: 3.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbbug kbfix kbpubtypekc kbmsccsearch KB915113
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com