A következő hibaüzenet jelenik meg a Microsoft Dynamics CRM 3.0 használatakor: „Puffertúlcsordulás történt!”

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 915343 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikkben ismertetett javítás nem érhető el a Microsoft Dynamics CRM kínai verziójához és a Microsoft Dynamics CRM japán verziójához.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A következőhöz hasonló hibaüzenet jelenik meg a Microsoft Dynamics CRM 3.0 használatakor:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Puffertúlcsordulás történt!
Program: c:\windows\system32\inetsrv\w3wp.exe
Puffertúlcsordulás történt, amely érvénytelenné tette a program belső állapotát. A program végrehajtása nem folytatható biztonságosan, ezért a program most leáll.
Megjegyzés: Ez a probléma olyan számítógépeken fordulhat elő, amelyeken a Microsoft Internet Information Services 6 (IIS 6) rendszer fut. Ha a számítógépen az Internet Information Services 5-ös verziója (IIS 5) fut, a hibaüzenet az inetinfo.exe fájlra hivatkozik.

A Microsoft befejezte a hiba okának kivizsgálását, és megerősítette, hogy a hiba nem használható ki rossz szándékkal. Így kijelenthető, hogy a hiba nem okoz biztonsági sebezhetőséget.

A megoldás

A Microsoft Dynamics CRM 3.0 1. frissítésgyűjteménye elhárítja ezt a problémát. További információ a Microsoft Tudásbázis következő számú cikkében olvasható, a cikk megnyitásához kattintson a sorszámra:
922815 Megjelent a Microsoft Dynamics CRM 3.0 rendszer 1. frissítésgyűjteménye

További információ

A CRM 3.0 rendszer teljesítményhangolásáról a következő tanulmányban olvashat bővebben:

Optimizing the Performance of Microsoft Dynamics CRM 3.0 White Paper (Tanulmány a Microsoft Dynamics CRM 3.0 teljesítményének optimalizálásáról, angol nyelven)
A Microsoft Tudásbázis következő számú cikkeiben bővebben olvashat a Microsoft-szoftverfrissítések ismertetésében használt szakkifejezésekről és fogalmakról, a cikkek megnyitásához kattintson a megfelelő sorszámra:
824684 A Microsoft-szoftverfrissítések ismertetésében használt szakkifejezések és fogalmak áttekintése
887283 A Microsoft Business Solutions CRM szoftver javításainak és frissítéscsomagjainak elnevezési szabályai

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 915343 - Utolsó ellenőrzés: 2007. június 14. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft CRM 3.0
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbpubtypekc kbmbsmigrate KB915343
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com