Πώς να προσθέτετε και να αντιστοιχίσετε Groove άδειες χρήσης σε έναν τομέα του Groove

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 915652 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο για να προσθέσετε και να αντιστοιχίσετε τα πακέτα αδειών χρήσης σε διαχειριζόμενο τομέα του Groove.

Περισσότερες πληροφορίες

Groove Enterprise Management Server παρέχει ένα σύνολο άδεια αρχική προεπιλεγμένη που περιέχει δεν αδειών μέχρι του Groove άδειες θα προστίθενται σε αυτήν. Διακομιστής του Microsoft Office Groove 2007 Διαχείριση παρέχει επίσης μια κενή προεπιλεγμένο σύνολο άδεια εάν ενεργοποιήσετε τη Διαχείριση αδειών χρήσης παλαιού τύπου. Πρέπει να εισάγετε Groove άδειες χρήσης σε έναν τομέα για την ανάπτυξη των αδειών χρήσης σε διαχειριζόμενο χρήστες που εκτελούν εικονικού 3.1 Office Groove ή παλαιότερη έκδοση του Groove. Μπορείτε να προσθέσετε άδειες χρήσης σε μια άδεια χρήσης από τη σελίδα άδειες χρήσης.

Εάν εκτελείτε Groove Server 2007 Manager, πρέπει να προσθέσετε η άδεια χρήσης που θέλετε από τοΆδειες χρήσηςσελίδα. Για να το κάνετε αυτό, Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στη διαχείριση του Groove, επιλέξτε τον τομέα, κάντε κλικ τοΕκθέσειςκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΙδιότητες τομέα.
 2. Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετεΥποστηρίζει Διαχείριση αδειών χρήσης για το εικονικό Office Groove πελάτες έκδοση 3.1 και παλαιότερη.
 3. Αναπτύξτε τον τομέα και στη συνέχεια κάντε κλικ σε μια άδεια χρήσης βάσειΔιαχείριση αδειών χρήσης παλαιού τύπου. ΤοΆδειες χρήσηςκαρτέλα εμφανίζει μια λίστα Οι άδειες χρήσης που έχουν προστεθεί στο σύνολο της άδειας χρήσης.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη άδειας χρήσης.
 5. Με τοΘέση αρχείουπαράθυρο, εισαγάγετε το θέση πακέτου προϊόντος Groove της εταιρείας σας, επιλέξτε ένα προϊόν το αρχείο άδειας χρήσης και στη συνέχεια κάντε κλικOK.
Εάν εκτελείτε Enterprise Management Server, πρέπει να προσθέσετε η άδεια χρήσης που θέλετε από τοΆδειες χρήσηςσελίδα. Για να το κάνετε αυτό, Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σε ένα διακομιστή Groove Enterprise διαχείρισης, ανοίξτε τον τομέα και στη συνέχεια κάντε κλικ σε μια άδεια χρήσης βάσει άδειας σύνολα στο παράθυρο περιήγησης. ΤοΆδειες χρήσηςεμφανίζεται η σελίδα. Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει μια λίστα Οι άδειες χρήσης που έχουν προστεθεί στο σύνολο της άδειας χρήσης.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη άδειας χρήσης.
 3. Με τοΘέση αρχείουπαράθυρο, εισαγάγετε το θέση των πακέτων προϊόντος Groove της εταιρείας σας, επιλέξτε ένα προϊόν το αρχείο άδειας χρήσης και στη συνέχεια κάντε κλικOK.
Σε εταιρικό 2.5 διακομιστή διαχείρισης, πρέπει ξεχωριστά αυτά τα μέλη τομέα τον οποίο δεν θέλετε να μεταβιβαστούν μια συγκεκριμένη εξαίρεση άδεια χρήσης. Enterprise Management Server 3.0 και νεότερες εκδόσεις Enterprise Διαχείρισης διακομιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε σύνολα συγκεκριμένη άδεια για να προσθέσετε μόνο άδειες για συγκεκριμένους χρήστες, ομάδες και υποομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σύνολα άδεια χρήσης, διαβάστε το θέμα "Προσθήκη μια άδεια χρήσης οριστεί σε έναν τομέα" στη τοΟδηγός διαχείρισης τομέα διαχειριστή του διακομιστή του Groove. Για να βρείτε αυτό το θέμα, επισκεφθείτε την παρακάτω Groove δίκτυα Web τοποθεσία:
http://docs.Groove.NET/Admin/EMS/ManagementServerDomainAdministratorsGuide.PDF
ΣημείωσηΠρέπει να έχετε ρόλο διαχειριστή διακομιστή ή διαχειριστής τομέα για να αλλάξετε την άδεια χρήσης ορίζει το επίπεδο ομάδας. Πρέπει να έχει το ρόλο ενός από τα ακόλουθα για να αλλάξετε τα πρότυπα για ένα μεμονωμένο μέλος:
 • Ο διαχειριστής διακομιστή
 • Διαχειριστής τομέα
 • Μέλος διαχειριστή
Επιπλέον, πρέπει να έχετε ένα από τους ρόλους που αναφέρθηκαν προηγουμένως για να προσθέσετε άδειες χρήσης σύνολα άδειας χρήσης.

Για να βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης έχει τη σωστή άδεια χρήσης σύνολο, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΤα μέλη.
 2. Εύρεση του χρήστη και κατόπιν κάντε κλικ στο λογαριασμό χρήστη στα δεξιά στήλη.
 3. Στο ιστοσελίδα που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή τουΣύνολο άδειας χρήσηςβέλος Εύρεση σύνολο άδεια του χρήστη στην αναπτυσσόμενη λίστα.
ΣημείωσηΕάν δεν έχετε διαχείρισης τομέα αλλά που αγοράσατε άδειες χρήσης από την τοποθεσία Web του Groove δικτύων, κάθε χρήστης πρέπει να προσθέσετε μη αυτόματα το το κλειδί ενεργοποίησης. Για να γίνει αυτό, επιλέξτεΕνεργοποίηση προϊόντοςαπό τοΒοήθειαμενού σε εικονικό Office Groove ή του χώρου εργασίας του Groove. Θα σας ζητηθεί το κλειδί ενεργοποίησης.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 915652 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Groove Enterprise Management Server 2.0
 • Groove Enterprise Management Server 2.1
 • Groove Enterprise Management Server 2.5
 • Groove Enterprise Management Server 3.0
 • Groove Enterprise Management Server 3.1
 • Groove Hosted Management Services 3.1
 • Microsoft Office Groove Server 2007 Manager
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseadvanced kbinfo kbtshoot kbmt KB915652 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:915652

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com