Ένα συνδεδεμένο μονάδα δισκέτας USB δεν λειτουργεί όταν πιέσετε το πλήκτρο F6 για να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης μαζικής αποθήκευσης κατά τη διαδικασία εγκατάστασης των Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 916196 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Ξεκινήσετε την εγκατάσταση του Microsoft Windows XP σε έναν υπολογιστή στον οποίο είναι συνδεδεμένη η μονάδα δισκέτας Ενιαίου σειριακού διαύλου (USB). Στη συνέχεια, πιέστε F6 για να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης μαζικής αποθήκευσης κατά τη διαδικασία εγκατάστασης των Windows XP.

Σημείωση Αυτά τα προγράμματα οδήγησης μαζικής αποθήκευσης που βρίσκεται σε δισκέτα στη μονάδα δισκέτας USB έχει εισαχθεί.

Σε αυτό το σενάριο, η μονάδα δισκέτας USB δεν λειτουργεί. Επομένως, δεν μπορείτε να φορτώσετε προγράμματα οδήγησης μαζικής αποθήκευσης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει εάν η μονάδα δισκέτας USB δεν υποστηρίζεται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows XP. Υποστηρίζονται σε αυτήν την περίπτωση, η μονάδα πρέπει να παρατίθεται στο αρχείο Txtsetup.sif.

Το παρακάτω μονάδες USB δισκέτας περιλαμβάνονται στο αρχείο Txtsetup.sif και συνεπώς υποστηρίζεται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows XP:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Το Αναγνωριστικό Τοποθέτησης και Άμεσης λειτουργίας Μοντέλο μονάδα δισκέτας USB
USB\VID_03EE & PID_6901 Mitsumi
USB\VID_057B & PID_0000 Y-E δεδομένων. Sony μέρος αριθμού 09 K 9835
USB\VID_0644 & PID_0000 TEAC. Επιλογή IBM μέρος αριθμού 27 L 4226, FRU 05 K 9283
Το παρακάτω μονάδες USB δισκέτας δεν περιλαμβάνονται στο αρχείο Txtsetup.sif και επομένως δεν υποστηρίζεται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows XP:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Το Αναγνωριστικό Τοποθέτησης και Άμεσης λειτουργίας Μοντέλο μονάδα δισκέτας USB
USB\VID_03F0 & PID_2001 HP
USB\VID_054C & PID_002C Sony
USB\VID_057B & PID_0001 Δεδομένα Y-E
USB\VID_0409 & PID_0040 NEC
USB\VID_0424 & PID_0FDC SMSC

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
  • Χρησιμοποιήστε μία από τις υποστηριζόμενες μονάδες δισκέτας USB από τη λίστα στην ενότητα "Αιτία".
  • Σε εταιρικό περιβάλλον, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Microsoft Windows διακομιστή απομακρυσμένης εγκατάστασης υπηρεσίας (RIS) για να αναπτύξετε είδωλα των Windows XP, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft για να προσθέσετε τα προγράμματα οδήγησης μαζικής αποθήκευσης επιπλέον:
    246184 Τρόπος προσθήκης προσαρμογέων δικτύου τρίτων κατασκευαστών OEM με εγκαταστάσεις RIS
    Σημείωση Αυτό το άρθρο ασχολείται με τον τρόπο για να προσθέσετε προγράμματα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου σε μια θέση εγκατάστασης RIS. Ωστόσο, η ίδια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε προγράμματα οδήγησης μαζικής αποθήκευσης σε μια θέση εγκατάστασης RIS.
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 916196 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 12.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB916196 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:916196

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com