Προσέξτε μια καθυστέρηση όταν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για να συνδεθείτε σε τοποθεσίες Web

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 916459 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Προσέξτε μια καθυστέρηση όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft Fingerprint Reader για να συνδεθείτε σε τοποθεσίες Web.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει όταν Lavasoft Ad-παρακολούθησης που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, απενεργοποιήστε Ad παρακολούθησης όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Fingerprint Reader για να συνδεθείτε σε τοποθεσίες Web.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι πληροφορίες και η λύση σε αυτό το έγγραφο αντιπροσωπεύει την τρέχουσα προβολή της Microsoft Corporation για αυτά τα θέματα από την ημερομηνία δημοσίευσης. Αυτή η λύση είναι διαθέσιμη μέσω της Microsoft ή μέσω μιας υπηρεσίας παροχής άλλου κατασκευαστή. Η Microsoft δεν συνιστά ειδικά οποιαδήποτε τρίτη υπηρεσία παροχής ή λύση άλλου κατασκευαστή που ενδέχεται να περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν άλλοι προμηθευτές ή λύσεις τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο. Επειδή η Microsoft πρέπει να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, πληροφορίες πρέπει δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως δέσμευση από τη Microsoft. Η Microsoft δεν εγγυάται ή θεωρεί την ακρίβεια των πληροφοριών ή οποιαδήποτε λύση που παρουσιάζεται από τη Microsoft ή από οποιονδήποτε τρίτο πάροχο που αναφέρθηκαν.

Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση και αποκλείει όλες τις παραστάσεις, εγγυήσεων και συνθήκες ρητή, σιωπηρή ή εκ του νόμου. Αυτά περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε παραστάσεις, εγγυήσεις ή συνθήκες τίτλων, μη παραποίηση/απομίμηση, ικανοποιητική κατάσταση, εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, με οποιαδήποτε υπηρεσία, λύση, προϊόν, ή άλλο υλικό ή πληροφορίες. Σε καμία περίπτωση Microsoft θα ευθύνη για οποιαδήποτε λύση άλλου κατασκευαστή που αναφέρει το άρθρο αυτό.

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 916459 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Fingerprint Reader
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbprb kbmt KB916459 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:916459

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com