U ziet een vertraging wanneer u zich aanmeldt bij websites met vingerafdruklezer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 916459 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u zich aanmeldt bij websites met Microsoft Fingerprint Reader ziet u een vertraging.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer Lavasoft Ad-controle op de computer is geïnstalleerd.

Oplossing

Uitschakelen om dit probleem oplossen door Ad Watch wanneer u een vingerafdruklezer gebruiken aanmelden bij websites.

Meer informatie

De informatie en de oplossing in dit document geeft de huidige weergave van Microsoft Corporation op deze problemen van de datum van publicatie. Deze oplossing is beschikbaar via Microsoft of derden provider. Microsoft beveelt geen specifieke een gegevensprovider of leveranciers die in dit artikel worden beschreven. Er mogelijk ook andere derden of oplossingen van derden die in dit artikel beschreven. Omdat Microsoft reageren moet op veranderende marktomstandigheden, dient deze informatie niet beschouwd als een door Microsoft. Microsoft kan niet garanderen of viseert de nauwkeurigheid van de informatie of elke oplossing door Microsoft of door de genoemde derden aangeboden.

Microsoft biedt geen garanties en sluit alle verklaringen, garanties en voorwaarden of expliciet, impliciet of wettelijk. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot verklaringen, garanties of voorwaarden van titel, niet-inbreuk, toereikende voorwaarde, verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel met betrekking tot enige service, oplossing, product of andere materiaal of informatie. Microsoft is in geen geval aansprakelijk voor alle leveranciers die in dit artikel worden vermeld.

De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 916459 - Laatste beoordeling: donderdag 29 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Fingerprint Reader
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbprb kbmt KB916459 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:916459

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com