A Microsoft PowerPoint 2000 program biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. június 13.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 916520 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft közzétette az MS06-028-as biztonsági közleményt. Ez a közlemény tartalmazza a Microsoft PowerPoint 2000 program biztonsági javítására vonatkozó valamennyi tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft webhelyének alábbi oldalain tekinthetik meg az otthoni felhasználók és az informatikai szakemberek:

További információ

Információ az eltávolításhoz

A PowerPoint 2000 program biztonsági frissítésének (KB916520) telepítését követően a frissítés nem távolítható el. A PowerPoint 2000 frissítés előtti állapotainak valamelyikébe csak úgy térhet vissza, hogy eltávolítja a PowerPoint 2000 programot, majd az eredeti telepítőlemezről újratelepíti azt.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 916520 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 1. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbdownload kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbupdate kbpubtypekc atdownload kbexpertisebeginner KB916520
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com