Az MDAC-frissítések a Spuinst.exe /passive kapcsolójával történő eltávolítása esetén a program kéri a szoftvereltávolítási folyamat folytatását

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 916647 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Az itt ismertetett módszerrel abban az esetben próbálkozzon, ha a Software Update Removal Wizard (Szoftverfrissítés eltávolítása - Spuninst.exe) varázslót használja szoftverfrissítések eltávolítására. Ha a Spuinst.exe /passive kapcsolójának segítségével próbálja meg eltávolítani a Microsoft Data Access Components (MDAC) program alábbi szoftverfrissítéseit:
  • MDAC253-KB911562-x86-<NYELV>.exe
  • MDAC271-KB911562-x86-<NYELV>.exe
  • MDAC28-KB911562-x86-<NYELV>.exe
  • MDAC282-KB911562-x86-<NYELV>.exe
Megjegyzés: Ebben a listában a <NYELV> a nyelv helyőrzője.

Eme módszer esetén még annak ellenére is a szoftvereltávolítási folyamat folytatására kéri a program, hogy a /passive kapcsoló nem igényel felhasználói beavatkozást.

Kerülő megoldás

A probléma megkerüléséhez használja a /quiet kapcsolót a /passive helyett. A telepítés most már üzenet nélkül történik, és az esetlegesen szükséges újraindítások automatikusan végrehajtódnak.

További információ

További tudnivalókat a Software Update Removal Wizard (Szoftverfrissítés eltávolítása) varázslóról a Microsoft alábbi webhelye nyújt:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/deployment/winupdte.mspx
Az elérhető parancssori kapcsolókról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
262841 Parancssori kapcsolók a Windows szoftverfrissítési csomagjaihoz (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 916647 - Utolsó ellenőrzés: 2006. május 9. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Data Access Components 2.5 Service Pack 3
  • Microsoft Data Access Components 2.7 Service Pack 1
  • Microsoft Data Access Components 2.8
  • Microsoft Data Access Components 2.8 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbprb kbexpertiseadvanced kbexpertiseinter KB916647
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com