Μήνυμα λάθους όταν ξεκινάτε το Fable: Η απώλεια κεφάλαια: "Fable αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί."

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 916659 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το Microsoft Fable: Η απώλεια κεφάλαια PC, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Fable αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.
Εάν κάνετε κλικ τοΚάντε κλικ εδώσύνδεση στο πλαίσιο διαλόγου, λαμβάνετε την ακόλουθη υπογραφή σφάλματος:
Υπογραφή σφάλματος:
Όνομα_εφαρμογής: fable.exe
Εφαρμ: 25.7.13.149
Το ModName: Άγνωστο
ModVer: 0.0.0.0
Μετατόπιση: 00000000

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει εάν τα προγράμματα οδήγησης κάρτας Creative SoundBlaster Audigy δεν είναι ενημερωμένο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και στη συνέχεια εγκαταστήστε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης της κάρτας ήχου. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Creative στο Web:
http://US.Creative.com/support/downloads
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με κατασκευαστές για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών επαφής τρίτων κατασκευαστών.
Εάν δεν μπορείτε να προσδιορίσετε ποια προγράμματα οδήγησης ήχου για λήψη, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή ή τον κατασκευαστή της κάρτας ήχου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον κατασκευαστή του υπολογιστή, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

Για να προσδιορίσετε το όνομα και η υπηρεσία παροχής του προγράμματος οδήγησης ήχου που χρησιμοποιείτε Microsoft Windows XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση, πληκτρολογήστεdxdiag, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOK.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή τουΉχοςστην καρτέλα.
 3. Στην περιοχήΣυσκευή, σημειώστε το όνομα του προσαρμογέα γραφικών και το όνομα του κατασκευαστή.
Για να προσδιορίσετε το όνομα και η υπηρεσία παροχής του προγράμματος οδήγησης ήχου που χρησιμοποιείτε τα Windows Vista, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  το κουμπί "Έναρξη"
  , πληκτρολογήστεdxdiagμε τοΈναρξη αναζήτησηςπλαίσιο και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Δικαιώματα ελέγχου λογαριασμού χρήστη
  Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή κάντε κλικ στο κουμπίΣυνεχίστε.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή τουΉχοςστην καρτέλα.
 3. Στην περιοχήΣυσκευή, σημειώστε το όνομα του προσαρμογέα γραφικών και το όνομα του κατασκευαστή.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
303032Παιχνίδια: Το παιχνίδι σταματά να ανταποκρίνεται ή κλείνει απρόσμενα
Για πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή του υλικού σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://support.Microsoft.com/gp/Vendors/EN-US
Οι πληροφορίες και η λύση σε αυτό το έγγραφο αντιπροσωπεύει την τρέχουσα προβολή της Microsoft Corporation για αυτά τα θέματα από την ημερομηνία δημοσίευσης. Αυτή η λύση είναι διαθέσιμη μέσω της Microsoft ή μέσω μιας υπηρεσίας παροχής άλλου κατασκευαστή. Η Microsoft δεν συνιστά ειδικά οποιαδήποτε τρίτη υπηρεσία παροχής ή λύση άλλου κατασκευαστή που ενδέχεται να περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν άλλοι προμηθευτές ή λύσεις τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο. Επειδή η Microsoft πρέπει να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, πληροφορίες πρέπει δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως δέσμευση από τη Microsoft. Η Microsoft δεν εγγυάται ή θεωρεί την ακρίβεια των πληροφοριών ή οποιαδήποτε λύση που παρουσιάζεται από τη Microsoft ή από οποιονδήποτε τρίτο πάροχο που αναφέρθηκαν.

Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση και αποκλείει όλες τις παραστάσεις, εγγυήσεων και συνθήκες ρητή, σιωπηρή ή εκ του νόμου. Αυτά περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε παραστάσεις, εγγυήσεις ή συνθήκες τίτλων, μη παραποίηση/απομίμηση, ικανοποιητική κατάσταση, εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, με οποιαδήποτε υπηρεσία, λύση, προϊόν, ή άλλο υλικό ή πληροφορίες. Σε καμία περίπτωση Microsoft θα ευθύνη για οποιαδήποτε λύση άλλου κατασκευαστή που αναφέρει το άρθρο αυτό.
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 916659 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Fable: The Lost Chapters PC
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kb3rdparty kberrmsg kbprb kbmt KB916659 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:916659

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com