Μήνυμα λάθους κατά την εγκατάσταση του SQL Server 2005: "Παρουσιάστηκε ένα μη αναμενόμενο σφάλμα κατά τη διάρκεια του Οδηγού εγκατάστασης"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 916760 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Σφάλμα #: 408784 (SQLBUDT)
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εγκαθιστάτε το Microsoft SQL Server 2005, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε ένα μη αναμενόμενο σφάλμα κατά τη διάρκεια του "Οδηγού εγκατάστασης". Μπορείτε να ή/εξετάστε τα αρχεία καταγραφής εγκατάστασης και κάντε κλικ στο κουμπί "Βοήθεια" για περισσότερες πληροφορίες.
Όταν εξετάζετε το SQLSetupΑριθμός_Όνομα_διακομιστή_Core αρχείου .log (local) στο σημείο αυτό, να παρατηρήσετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους στο τέλος του αρχείου καταγραφής:
Εκτέλεση: InstallToolsAction.10 σε: 16:46:2 4/2006/8
Σφάλμα: Η ενέργεια "InstallToolsAction.10" δημιούργησε μια εξαίρεση κατά την εκτέλεση. Πληροφορίες σφάλματος ανέφερε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης:
Η συλλογή προορισμού περιλαμβάνει τον τοπικό υπολογιστή.
Αλιεύονται ανεπανόρθωτης εξαίρεσης κατά την εγκατάσταση του πακέτου: "10"
Κωδικός σφάλματος: 0x80070002 (2)
Κείμενο σφάλματος των Windows: Το σύστημα δεν είναι δυνατό να εντοπίσει το καθορισμένο αρχείο. Όνομα αρχείου προέλευσης: sqlchaining\sqlprereqpackagemutator.cpp
Χρονικής σήμανσης του μεταγλωττιστή: 9 Αυγούστου Τρι 01: 14: 20 2005
Όνομα συνάρτησης: sqls::SqlPreReqPackageMutator::modifyRequest
Αριθμός γραμμής του αρχείου προέλευσης: 196
---- Context -----------------------------------------------
sqls::InstallPackageAction:: εκτέλεση
WinException αλιεύονται κατά την εγκατάσταση του πακέτου. : 1603
Κωδικός σφάλματος: 0x80070643 (1603)
Κείμενο σφάλματος των Windows: Ανεπανόρθωτο σφάλμα κατά την εγκατάσταση. Όνομα αρχείου προέλευσης: packageengine\installpackageaction.cpp
Χρονική σήμανση του μεταγλωττιστή: Fri Ιουλ 1 01:28:25 2005
Όνομα συνάρτησης: sqls::InstallPackageAction:: εκτέλεση
Αριθμός γραμμής του αρχείου προέλευσης: 167
---- Context -----------------------------------------------
sqls::InstallPackageAction:: εκτέλεση
Σημειώσεις
 • Το SQLSetupΑριθμός_Όνομα_διακομιστήΤο αρχείο .log _Core (τοπικά) βρίσκεται στον ακόλουθο φάκελο:
  C:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\Setup Bootstrap\LOG\Files
 • Αριθμός αντιπροσωπεύει έναν αριθμό που αυξάνεται για κάθε εγκατάσταση του SQL Server 2005. Το αρχείο καταγραφής που έχει τον μεγαλύτερο αριθμό για Αριθμός στο αρχείο όνομα είναι το αρχείο καταγραφής για την πιο πρόσφατη εγκατάσταση του SQL Server 2005.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή οι φάκελοι που περιέχουν τα αρχεία που απαιτούνται κατά την εγκατάσταση του SQL Server 2005 δεν έχουν σωστή διάταξη.

Αυτό το ζήτημα είναι πιθανό να παρουσιαστεί, αν ξεκινήσετε την εγκατάσταση του SQL Server 2005 από ένα φάκελο σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου ή σε ένα σκληρό δίσκο όταν ο φάκελος αντιγράφεται από το CD εγκατάστασης του SQL Server 2005.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ορίστε τους φακέλους στη σωστή διάταξη για την εγκατάσταση του SQL Server 2005.

Η εγκατάσταση του SQL Server 2005 χρησιμοποιεί τους ακόλουθους δύο φακέλους:
 • Διακομιστές
 • Εργαλεία
Αυτές οι δύο φάκελοι πρέπει να είναι κάτω από το ίδιο επίπεδο ενός φακέλου ή το ριζικό φάκελο μιας μονάδας δίσκου. Τα ονόματα των φακέλων αυτών πρέπει να είναι ακριβώς διακομιστές και εργαλεία. Το φάκελο "διακομιστές" περιέχει όλα τα αρχεία που απαιτούνται για να εγκαταστήσετε τα κύρια στοιχεία του SQL Server 2005, όπως ο μηχανισμός διαχείρισης βάσεων δεδομένων. Το φάκελο "Εργαλεία" περιέχει εργαλεία στοιχεία και ηλεκτρονικά βιβλία για SQL Server 2005.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να αντιγράψετε τα αρχεία από το CD εγκατάστασης του SQL Server 2005 σε μια θέση και στη συνέχεια εγκαταστήσετε τον SQL Server 2005 από αυτήν τη θέση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση Σε αυτό το παράδειγμα, ο φάκελος D:\SQLServer2005 είναι η θέση στην οποία θέλετε να αντιγράψετε τα αρχεία από το CD εγκατάστασης του SQL Server 2005.
 1. Στο φάκελο D:\SQLServer2005, δημιουργήστε τις ακόλουθες δύο υποφακέλους:
  • Διακομιστές
  • Εργαλεία
 2. Αντιγράψτε όλα τα αρχεία από το CD εγκατάστασης του SQL Server 2005 που ονομάζεται διακομιστές στο φάκελο D:\SQLServer2005\Servers.
 3. Αντιγράψτε όλα τα αρχεία από το CD εγκατάστασης του SQL Server 2005 που ονομάζεται εργαλεία στο φάκελο D:\SQLServer2005\Tools.
 4. Ανοίξτε το φάκελο D:\SQLServer2005\Servers και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Setup.exe για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης SQL Server 2005.
Ομοίως, εάν κάνατε λήψη του SQL Server 2005 Developer Κοινότητας τεχνολογία προεπισκόπησης (CTP) από την τοποθεσία του MSDN λήψης, το πλήρες προϊόν διαιρείται σε δύο ξεχωριστά στοιχεία λήψης. Για να εκτελέσετε μια πλήρη εγκατάσταση του SQL Server 2005, πρέπει να κάνετε λήψη αρχείων και τους διακομιστές και τα εργαλεία σε φακέλους που ονομάζονται διακομιστές και εργαλεία. Επιπλέον, διατηρήσετε αυτούς τους φακέλους κάτω από το ίδιο επίπεδο ενός φακέλου ή το ριζικό φάκελο μιας μονάδας δίσκου, πριν να ξεκινήσετε την εγκατάσταση.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 916760 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Workgroup Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Developer Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Standard X64 Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Enterprise X64 Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition for Itanium Based Systems
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsqlsetup kbhowto kbexpertiseadvanced kbinfo kbsql2005setup kbmt KB916760 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:916760

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com