Az Office XP programcsomag, valamint a Project 2002 és a Visio 2002 alkalmazások biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. július 11.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 917150 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Fontos! A cikk a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosításával is foglalkozik. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, illetve győződjön meg arról, hogy szükség esetén helyre tudja állítani a beállításjegyzéket. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
256986 A Microsoft Windows rendszerleíró adatbázisának ismertetése
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS06-038-as biztonsági közleményt, amely az érintett programok biztonsági frissítéseire vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza, beleértve a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információt is. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft webhelyén az alábbi oldalak valamelyikén tekinthető meg otthoni felhasználók vagy informatikai szakemberek részére:

A biztonsági frissítés által javított problémák

Az Office XP (917150. számú) biztonsági frissítése a közleményben ismertetett problémák mellett a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tárgyalt problémákat is orvosolja:
888424 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2004. október 31. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
892094 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2005. január 10. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
892554 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2005. január 24. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
897069 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2005. április 4. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
899414 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2005. május 20. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
903875 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2005. július 11. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
905862 Az Office XP programcsomag Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomagjának áttekintése: 2005. szeptember 6. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
908125 Az Office XP programcsomag Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomagjának áttekintése: 2005. október 5. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
911729 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2005. december 16. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
912608 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2005. december 20. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
913374 Az Excel 2002 alkalmazáshoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2006. január 13. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
913430 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2006. április 5. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
917584 Az Office XP programcsomaghoz a Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomag áttekintése: 2006. március 31. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A frissítés telepítésekor esetlegesen fellépő ismert problémák

A fejezet azokról az ismert problémákról ad áttekintést, amelyek az Office XP programcsomag (917150. számú) biztonsági frissítésének telepítése során léphetnek fel.
További információt ezekkel a problémákkal kapcsolatban a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
922384 Az Ietag.dll fájl frissítése a várakozásokkal szemben nem történik meg az Office XP frissítésének telepítése során (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A frissítés telepítése után jelentkező ismert problémák

Figyelem! A beállításszerkesztővel (Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő) vagy más eszközzel helytelenül módosított beállításjegyzék komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.

Jelen frissítés egy 512 KB méretű adatfolyamkorlátot eszközöl a dokumentumtulajdonságban. Ha a korlátot túllépik, a rendszer eltávolítja az egyéni dokumentumtulajdonságokat a fájlból. A korlát felülírásához igénybe vehető egy beállításkulcs:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Common] “MaxPropsStreamSize” = dword:08000000
A kulcs 128 megabájtra állítja a korlát méretét. 128 MB a korlát maximálisan megadható értéke. Az ennél nagyobb értékeket is 128 MB-ként kezeli a rendszer. Ezzel párhuzamban az 512 kB méretnél kisebb értékeket sem értelmezi a rendszer, és 512 kB-ként kezeli őket.

Információ az eltávolításhoz

A frissítés eltávolításához használja a VezérlőpultProgramok telepítése és törlése szolgáltatását.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 917150 - Utolsó ellenőrzés: 2007. december 4. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office XP Professional Edition
 • Microsoft Office XP Small Business Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition
 • Microsoft Office XP Students and Teachers
 • Microsoft Office XP Developer Edition
 • Microsoft Access 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Project 2002 Professional Edition
 • Microsoft Project Standard 2002
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Publisher 2002 Standard Edition
 • Microsoft Visio 2002 Professional Edition
 • Microsoft Visio 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbdownload kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbupdate kbpubtypekc atdownload kbexpertisebeginner KB917150
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com