A PowerPoint 2002 alkalmazás frissítésének áttekintése: 2006. július 11.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 917153 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft frissítést adott ki a Microsoft PowerPoint 2002 alkalmazáshoz. Jelen cikk a frissítés beszerzésével kapcsolatos információkat ismerteti. A cikk emellett információkat tartalmaz a frissítés által javított, valamint a frissítés telepítését követően esetlegesen jelentkező problémákról, és segítséget nyújt annak megállapításában, hogy a frissítés telepítve van-e.

BEVEZETÉS

A Microsoft PowerPoint 2002 jelen frissítése adja a fájlok Microsoft Office 2007 rendszerben bevezetett nyílt XML fájlformátum használatával történő megnyitásához és mentéséhez szükséges kompatibilitási csomag keretét.

További információ

Részletes tudnivalók a frissítéssel kapcsolatban

A szervizcsomag által megszüntetett problémák listája

A 917153. számú frissítés a következő gyorsjavító csomagokban ismertetett problémákat javítja:
917292 A PowerPoint 2002 alkalmazás Service Pack 3 szervizcsomag megjelenése után kiadott gyorsjavító csomagjának áttekintése: 2004. május 4. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A frissítésben található korábbi frissítések

A 917153. számú frissítés az alábbi, korábban kiadott frissítést tartalmazza:
916519 A Microsoft PowerPoint 2002 program biztonsági frissítésének áttekintése: 2006. június 13.

Ismert problémák

A frissítés telepítése után esetlegesen előforduló ismert problémák

A 917153. számú frissítés telepítése után előfordulhat, hogy a korábban Microsoft Office Word 2007 alkalmazásban mentett fájl megnyitásakor a következő hibaüzenet jelenik meg:
Ezt fájlt a Microsoft Word korábbi verziójában hozták létre. Letölti a fájl használatához szükséges kompatibilitási csomagot?
Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
919026 Hibaüzenet jelenik meg Microsoft Office 2007 alkalmazásban létrehozott fájl megnyitásakor vagy mentésekor: „Letölti a fájl használatához szükséges kompatibilitási csomagot?” (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Információ az eltávolításhoz

A frissítés eltávolításához használja a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramját.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy nem lehet eltávolítani a frissítést a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése ablakában. Ha többet szeretne tudni arról, hogy miként távolíthat el egyes Office-frissítéseket a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramjával, olvassa el a Microsoft Tudásbázis következő cikkét a cikk számára kattintva:
903771 Információ az Office-frissítések esetleges eltávolíthatatlanságáról (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Részletes tudnivalók a telepítéssel kapcsolatban

A frissítés beszerzése és telepítése

A 917153. számú frissítés a Microsoft letöltőközpontban található. A frissítés letöltéséhez, valamint a telepítési utasítások és a központi telepítési stratégiák megtekintéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=180B3765-DAF4-4F60-AAB0-7E7ABD2C0373

Miként állapítható meg, hogy telepítve van-e a frissítés?

A 917153. számú frissítésben található fájlt, illetve annak verziószámát megtalálhatja az alábbi táblázatban.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
FájlnévVerzió
Powerpnt.exe10.0.6804.0
Ha a táblázatban felsorolt fájlok újabb verziójával rendelkezik, nem szükséges telepítenie a frissítést. A számítógépre telepített Office XP programcsomag verziószámának megállapításáról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
291331 Az Office XP verziószámának megállapítása

MSP-fájlokkal kapcsolatos információ rendszergazdáknak

A 917153. számú frissítés egy teljes fájlokat tartalmazó Microsoft Windows Installer-fájl (.msp), mely egy önkicsomagoló futtatható fájlba csomagolva szerezhető be. A frissítés az alábbi .msp fájlt tartalmazza:
Powerpntff.msp

Parancssori eszközök meghatározott összetevők újratelepítéséhez rendszergazdák számára

Ha frissíti a felügyeleti telepítési pontot, valamint újból gyorsítótárazza és az ügyfélszámítógépeken újratelepíti a PowerPoint 2002 programot, a parancssorból futtathat egy REINSTALL=[összetevők listája] tulajdonságot magában foglaló parancsot. E tulajdonság segítségével meghatározható, hogy újra kívánja-e telepíteni az PowerPoint 2002 egyes összetevőit a felügyeleti lemezképből. A 917153. számú frissítés esetén a [összetevők listája] értéke a következő:
PPTFiles
A REINSTALL=ALL paraméter segítségével a Microsoft Office összes összetevőjét újratelepítheti az ügyfélszámítógépen.

Az Office Admin Update Center for Office IT Professionals webhely az Office programcsomag összes verziójához tartalmazza a legújabb felügyeleti javításokat és stratégiai központi telepítési forrásokat. Az Office Admin Update Center webhelyről a Microsoft webhelyének következő oldalán talál további információt:
http://technet.microsoft.com/office/bb267346.aspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 917153 - Utolsó ellenőrzés: 2007. szeptember 28. - Verziószám: 1.5
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbdownload kbbug kbfix kbqfe kbconversion kbupdate kbpubtypekc kbopenfile kbsavefile atdownload kbexpertisebeginner KB917153
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com