FIX: Beschikbaarheid van Windows Media Audio 9 Voice-codec voor x 64-gebaseerde computers

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 917312 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

De 64-bits Microsoft Windows Media Audio 9 Voice-codec voor x 64-gebaseerde computers is nu beschikbaar.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft, maar is alleen bedoeld in dit artikel beschreven probleem op te lossen. Alleen toepassen op systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op het volgende servicepack waarin deze hotfix is opgenomen.

Dit probleem onmiddellijk contact op met Microsoft Product Support Services om de hotfix te verkrijgen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Product Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Het volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het pakket WindowsMedia10-KB917312-x 64-INTL.exe nu downloaden.

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via online services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Wmspdmod.dll10.0.0.3804289.79231 Maart 200601: 22x 64
Wmspdmoe.dll10.0.0.38041,396,73631 Maart 200601: 22x 64

Eigenschappen

Artikel ID: 917312 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Media Encoder 9 Series x64 Edition
Trefwoorden: 
kbfix kbmt KB917312 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:917312

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com