ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένα συμβάν σφάλματος καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής συστήματος όταν ορίζετε ένα στοιχείο COM, ώστε να εκτελείται ως ο χρήστης NT AUTHORITY\SYSTEM σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 917608 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Microsoft Windows XP, μπορείτε να ορίσετε ένα στοιχείο Microsoft Component Object Model (COM), ώστε να εκτελείται ως ο χρήστης NT AUTHORITY\SYSTEM. Όταν το κάνετε αυτό, ένα συμβάν σφάλματος που μοιάζει με το ακόλουθο καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής συστήματος:

DCOM έλαβε σφάλμα "σύνδεσης απέτυχε: άγνωστο όνομα χρήστη ή εσφαλμένος κωδικός πρόσβασης." και δεν ήταν δυνατό να NT AUTHORITY\SYSTEM σύνδεσης για να εκτελεστεί στο διακομιστή:Guid

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τα Windows XP δεν υποστηρίζουν καταχώρησης κλάσεων από τις διεργασίες που έχουν τηνRunAsονομαστικό σύνολο τιμή στο χρήστη NT AUTHORITY\SYSTEM.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το Windows XP COM + Hotfix Rollup πακέτου 14.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
922668Διαθεσιμότητα των Windows XP COM + Hotfix Rollup Package 14

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 917608 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft COM+ 1.5
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwinxppresp3fix kbbug kbfix kbqfe kbprb kbmt KB917608 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:917608

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com