A Microsoft Word bővítményei nem működnek megfelelően, vagy nem települnek a Word 2007 alkalmazásban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 918768 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

A Microsoft Office Word 2007 verzióra való frissítést követően az alábbi jelenségek valamelyikét tapasztalhatja:
  • A Microsoft Word korábbi verziójában telepített és megfelelően működő bizonyos bővítmények – például az Adobe Acrobat 6 bővítmény – nem az elvárt módon működik. Ezenfelül a következő(khöz hasonló) hibaüzenet(ek) is megjelenhet(nek):
    48-as futásidejű hiba

    A fájl nem található: pdfmword.dll
  • Amikor megpróbálja telepíteni az adott bővítményt (például az Adobe Acrobat 6 bővítményt), a bővítmény nem települ a Word 2007 alkalmazásban.

Oka

Ez akkor fordulhat elő, ha a szóban forgó bővítmény nem kompatibilis a Word 2007 programmal.

A megoldás

A probléma megoldásához kövesse valamelyik alábbi eljárást.

1. módszer: Próbálja meg újratelepíteni a bővítményt

A probléma megoldása érdekében kísérelje meg a bővítmény ismételt telepítését. Amennyiben a telepítés sikeresnek tűnik, indítsa el a Word 2007 alkalmazást, majd próbálja meg használni a bővítményt. Ha nem működik, illetve ha a bővítmény a jelek szerint nem is települt, alkalmazza a 2. módszert.

2. módszer: Telepítse a bővítmény egy újabb verzióját

A bővítmény a Word 2007 programmal kompatibilis frissített változatának beszerzése érdekében lépjen kapcsolatba a bővítmény kiadójával.

A bővítmény kiadójának elérhetőségéről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
65416 Független hardver- és szoftvergyártók elérhetőségi információinak listája; A–K (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

60781 Független hardver- és szoftvergyártók elérhetőségi információinak listája; L–P (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

60782 Független hardver- és szoftvergyártók elérhetőségi információinak listája; Q–Z (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

További információ

A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, melyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 918768 - Utolsó ellenőrzés: 2007. január 19. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Word 2007
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbtshoot kbaddin kbprb kbexpertisebeginner KB918768
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com