Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του στοιχείου "Λογαριασμοί χρηστών" από τον Πίνακα Ελέγχου υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 919292 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Ζήτημα

Ενδέχεται να μην είναι δυνατό το άνοιγμα του στοιχείου Λογαριασμοί χρηστών από τον Πίνακα Ελέγχου σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows XP. Επιπλέον, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος παρόμοιο με το εξής:
Εσφαλμένος αριθμός ορισμάτων ή μη έγκυρη αντιστοίχιση ιδιοτήτων
Αυτό το άρθρο βοηθά στην επίλυση του προβλήματος.

Για να επιλύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, μεταβείτε στην ενότητα “Αυτόματη επίλυση”. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το ζήτημα χωρίς τη βοήθειά μας, μεταβείτε στην ενότητα “Επίλυση από το χρήστη”.

Αυτόματη επίλυση

Για την αυτόματη επίλυση του προβλήματος, κάντε κλικ στη σύνδεση Επιδιόρθωση του προβλήματος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run) στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και ακολουθήστε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό.

Επιδιόρθωση του προβλήματος
Microsoft Fix it 50170


Σημείωση Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί και για τις υπόλοιπες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Αν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αυτόματες επιδιορθώσεις σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και να τις εκτελέσετε αργότερα στον υπολογιστή που θέλετε.

Τώρα μεταβείτε στην ενότητα "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".

Επίλυση από το χρήστη

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιήστε την εντολή regsvr32 για να επαναλάβετε την καταχώρηση των αρχείων .dll. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), κατόπιν στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε cmd και, τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Στη γραμμή εντολή, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές, πιέστε το πλήκτρο ENTER μετά από κάθε εντολή και κάντε κλικ στο κουμπί OK όταν εμφανιστεί το μήνυμα που δηλώνει ότι η εγγραφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία:
  • Regsvr32 jscript.dll
  • Regsvr32 nusrmgr.cpl
  • Regsvr32 /i mshtml.dll
  • Regsvr32 themeui.dll
  • Regsvr32 Vbscript.dll
Τώρα μεταβείτε στην ενότητα "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".

Με αυτήν την ενέργεια, επιλύθηκε το πρόβλημα;

Ελέγξτε εάν μπορείτε να ανοίξετε το στοιχείο Λογαριασμοί χρηστών (User Accounts) από τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel). Εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί, έχετε ολοκληρώσει τις εργασίες σας με αυτό το άρθρο. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την υποστήριξη.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει αν ορισμένα αρχεία .dll δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 919292 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsifixme kbfixme kbtshoot kbprb KB919292

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com