Cikk azonosítója: 919292 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A probléma

Előfordulhat, hogy nem tudja megnyitni a Vezérlőpult Felhasználói fiókok elemét egy Windows XP-alapú számítógépen. Ilyenkor az alábbihoz hasonló hibaüzenet is megjelenhet:
Nem megfelelő számú argumentum vagy érvénytelen tulajdonság hozzárendelés
A cikk segítségével megoldhatja a problémát.

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, ugorjon az „Automatikus javítás” című részre. Ha a problémát inkább saját kezűleg szeretné javítani, folytassa az olvasást a „Kézi javítás” című résszel.

Automatikus javítás

A probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse a varázsló lépéseit.

A probléma javítása
Microsoft Fix it 50170


Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg. Az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatai esetében is használható.

Megjegyzés: Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy flash meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Ugorjon a Megoldódott a probléma? című részre.

Kézi javítás

A probléma megoldásához regisztrálnia kell a .dll fájlokat a regsvr32 paranccsal. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, a megjelenő párbeszédpanel beviteli mezőjébe írja be a cmd parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 2. A parancssorba írja be az alábbi parancsokat, és mindegyik után nyomja meg az ENTER billentyűt, majd kattintson az OK gombra, ha egy üzenet jelenik meg, amely szerint a regisztráció sikeres volt:
  • Regsvr32 jscript.dll
  • Regsvr32 nusrmgr.cpl
  • Regsvr32 /i mshtml.dll
  • Regsvr32 themeui.dll
  • Regsvr32 vbscript.dll
Ugorjon a „Megoldódott a probléma?” című részre.

Megoldódott a probléma?

Ellenőrizze, hogy meg tudja-e nyitni a VezérlőpultFelhasználói fiókok elemét. Ha a probléma megoldódott, nincs további teendője. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.

A probléma oka

Ez a probléma akkor állhat elő, ha bizonyos .dll fájlok nincsenek megfelelően regisztrálva.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 919292 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 27. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbmsifixme kbfixme kbtshoot kbprb KB919292
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com