Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να ενημερώσετε τον ορισμό του Windows Defender οριστεί σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το Software Update Services (SUS) 1.0: “ σφάλμα 0x8024002b ”

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 919448 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ενημερώσετε το σύνολο ορισμού των Microsoft Windows Defender, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους "σφάλμα 0x8024002b". Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ο υπολογιστής σας εκτελεί Software Update Services (SUS) 1.0.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το SUS 1.0 δεν είναι ένας μηχανισμός παράδοσης που υποστηρίζονται για τους ορισμούς του Windows Defender.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το Microsoft Windows Server Update Services (WSUS). Στη συνέχεια, να αναπτύξετε τα Windows Defender.

Για μια βήμα προς βήμα οδηγός για γρήγορα αποτελέσματα με Microsoft Windows Server Update Services (WSUS), επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=3BA03939-A5A9-407B-A4B0-1290BA5182F8&displaylang=en
Για να κάνετε λήψη του Windows Server Update Services 3.0 SP1, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=F87B4C5E-4161-48AF-9FF8-A96993C688DF&displaylang=en
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες Microsoft Windows Server Update Services, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet.microsoft.com/en-us/wsus/default.aspx
ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν και πάλι δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα, ίσως να θέλετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ή να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με το τμήμα υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με το Windows Defender, κάντε κλικ στο παρακάτω αριθμούς άρθρων για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
836941Ενδεχομένως να προκύψουν προσωρινά σφάλματα σε σχέση με τη σύνδεση εάν χρησιμοποιείτε το Windows Update ή το Microsoft Update για την εγκατάσταση των ενημερώσεων
924123Μήνυμα λάθους κατά την ενημέρωση των ορισμών του Windows Defender στα Windows 2000: "0x80240022 - το λάθος δισκέτα βρίσκεται στη μονάδα."
919448Εμφανίζεται μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να ενημερώσετε το σύνολο ορισμού του Windows Defender: "σφάλμα 0x8024002b"
818018Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης με το Windows Update ή το Microsoft Update
906602Τρόπος αντιμετώπισης συνηθισμένων ζητημάτων εγκατάστασης του Windows Update, του Microsoft Update και των υπηρεσιών Windows Server Update Services
Για να δείτε τις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το Windows Defender, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/athome/Security/spyware/Software/About/FAQ.mspx
Για να δείτε τις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το Windows Update, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://V5.windowsupdate.Microsoft.com/WindowsUpdate/v6/About.aspx

Εάν αυτά τα άρθρα δεν σας βοηθούν να επιλύσετε το ζήτημα ή αν αντιμετωπίζετε συμπτώματα που διαφέρουν από εκείνα που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο, εκτελέστε αναζήτηση στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft (Knowledge Base) για περισσότερες πληροφορίες. Για να κάνετε αναζήτηση στη Γνωσιακή Βάση (Knowledge Base) της Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com
Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το κείμενο του μηνύματος λάθους που λαμβάνετε ή πληκτρολογήστε μια περιγραφή του προβλήματος με τοΥποστήριξη αναζήτησης (KB)Πεδίο (Field).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 919448 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Defender
Λέξεις-κλειδιά: 
kbresolve kbdefenderrtwswept kbtshoot kbmt KB919448 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:919448

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com