A Service Pack 1 szervizcsomaggal frissített Project 2002 alkalmazáshoz 2006. július 11-én kiadott biztonsági frissítés áttekintése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 920102 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A Microsoft közzétette az MS06-039-es biztonsági közleményt. Ez a közlemény tartalmazza a Microsoft Project 2002 SP1 alkalmazáshoz kiadott biztonsági javításra vonatkozó valamennyi tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft webhelyén az alábbi oldalak valamelyikén tekinthető meg otthoni felhasználók vagy informatikai szakemberek részére:

Információ az eltávolításhoz

A frissítés a telepítés után nem távolítható el. A Project 2002 e frissítés előtti állapotához csak a Project 2002 alkalmazás eltávolításával, és az eredeti telepítő CD lemezről való újratelepítésével térhet vissza.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 920102 - Utolsó ellenőrzés: 2006. október 13. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Project 2002 Professional Edition
  • Microsoft Project Standard 2002
Kulcsszavak: 
kbdownload kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbgraphic kbupdate kbpubtypekc atdownload kbexpertisebeginner KB920102
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com