Λαμβάνετε ένα προειδοποιητικό μήνυμα στη σελίδα ελέγχου για το σύστημα ρύθμισης παραμέτρων του προγράμματος Εγκατάστασης (Setup) του SQL Server 2005 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows Vista ή εγκατάσταση Server Core του Windows Server 2008

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 920201 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Εγκατάσταση του Microsoft SQL Server 2005 ή Microsoft SQL Server 2005 Express Edition με προηγμένες υπηρεσίες σε έναν υπολογιστή που εκτελεί ένα από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
  • Windows 7
  • Windows Server 2008 R2
  • Windows Server 2008
  • Τα Windows Vista
Σε αυτό το σενάριο, λαμβάνετε το ακόλουθο προειδοποιητικό μήνυμα για το Απαίτηση δυνατότητα IIS στοιχείο σελίδας έλεγχος ρύθμισης παραμέτρων συστήματος στο πρόγραμμα εγκατάστασης SQL Server 2005:
Microsoft Internet Information Services (IIS) δεν έχει εγκατασταθεί ή είναι απενεργοποιημένο. IIS απαιτείται από ορισμένες δυνατότητες του SQL Server. Χωρίς τις υπηρεσίες IIS, ορισμένες δυνατότητες του SQL Server δεν θα είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση. Για να εγκαταστήσετε όλες τις δυνατότητες του SQL Server, εγκατάσταση των υπηρεσιών IIS από την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου ή ενεργοποίησης της υπηρεσίας IIS μέσω του πίνακα ελέγχου, εάν είναι ήδη εγκατεστημένη και εκτελέστε πάλι το πρόγραμμα εγκατάστασης του SQL Server. Για μια λίστα των δυνατοτήτων που εξαρτώνται από τις υπηρεσίες IIS, ανατρέξτε στο θέμα δυνατότητες υποστηρίζονται από τις εκδόσεις του SQL Server στα ηλεκτρονικά βιβλία.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή δεν όλα τα στοιχεία του IIS 7.0 που εξαρτάται από το SQL Server είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή. Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει τα στοιχεία που επηρεάζονται.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Το στοιχείοΦάκελος
Στατικό περιεχόμενοΚοινές δυνατότητες HTTP
Προεπιλεγμένο έγγραφοΚοινές δυνατότητες HTTP
Ανακατεύθυνση HTTPΚοινές δυνατότητες HTTP
Αναζήτηση καταλόγουΚοινές δυνατότητες HTTP
ASP.NETΑνάπτυξη εφαρμογών
Επέκταση ISAPIΑνάπτυξη εφαρμογών
Φίλτρα ISAPIΑνάπτυξη εφαρμογών
Έλεγχος ταυτότητας των WindowsΑσφαλείας
Μετα-βάση IISΕργαλεία διαχείρισης
IIS 6 WMIΕργαλεία διαχείρισης
Σημείωση Το Φάκελος στήλη του πίνακα παραθέτει το φάκελο που βρίσκεται το στοιχείο. Αντιμετωπίσετε αυτούς τους φακέλους, όταν εκτελείτε το πρόγραμμα εγκατάστασης των υπηρεσιών IIS 7.0.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε τα στοιχεία του IIS 7.0 που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή.

Σημείωση Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το IIS 7.0, χρησιμοποιώντας το στοιχείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου σε έναν υπολογιστή που εκτελεί ένα από τα λειτουργικά συστήματα που αναγράφονται στην ενότητα "Συμπτώματα".

Για να εγκαταστήσετε το IIS 7.0 ή στοιχεία IIS 7.0 Windows 7 ή Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web των υπηρεσιών IIS:
http://www.IIS.NET/Default.aspx?tabid=2&subtabid=25&i=957
Για να εγκαταστήσετε το IIS 7.0 ή στοιχεία IIS 7.0 εγκατάσταση Server Core του Windows Server 2008 R2 ή Windows Server 2008, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web των υπηρεσιών IIS:
http://www.IIS.NET/Default.aspx?tabid=2&subtabid=25&i=956

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 920201 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Developer Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition
  • Microsoft SQL Server 2005 Express Edition with Advanced Services
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsqlsetup kbsql2005express kbexpertiseadvanced kbtshoot kbprb kbmt KB920201 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:920201

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com