PowerPoint 2004 voor Mac vastloopt en de presentatie gaat verloren wanneer u een beschadigde PowerPoint 2004 voor Mac-presentatie opslaan

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 920225 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een beschadigde PowerPoint 2004 voor Mac-presentatie openen en probeer de presentatie opslaan voor Microsoft PowerPoint 2004 voor Mac, vastloopt PowerPoint 2004 voor Mac. Bovendien is het oorspronkelijke bestand verloren.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, download en installeer de meest recente update voor Microsoft Office 2004 voor Mac. Ga hiervoor naar de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/Mac/

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 920225 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft PowerPoint 2004 for Mac
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbtshoot kbbug kbexpertisebeginner kbmt KB920225 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:920225

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com