Word 2007-documenten alfanumerieke wiskundige vergelijkingen bevatten worden niet afgedrukt zoals verwacht op een HP LaserJet 8000 of 5500 HP printer apparaat

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 920228 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario. U probeert een Microsoft Office Word 2007-document afdrukken. Het document bevat een alfanumerieke wiskundige vergelijkingen. U kunt op een van de volgende apparaten printer het document afdrukken:
  • Een printer HP LaserJet 8000 van Hewlett-Packard Development Company, L.P.
  • Een printer HP 5500 van Hewlett-Packard Development Company, L.P.
In dit scenario de alfanumerieke wiskundige vergelijkingen weergegeven als vakjes bevatten een vraagteken (?) of de pagina is mogelijk leeg.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als u een printerstuurprogramma is eerder dan Hewlett-Packard Printer Control Language (PCL) versie 6 het afdrukapparaat.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, Hewlett-Packard verkrijgen de PCL-stuurprogramma versie 6 voor het afdrukapparaat.

U kunt de PCL-stuurprogramma versie 6 downloaden van de website van Hewlett-Packard:
http://Welcome.HP.com/Country/US/en/Welcome.HTML

Meer informatie

Microsoft biedt contactinformatie van derden om technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contactinformatie van derden.
De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 920228 - Laatste beoordeling: donderdag 17 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Word 2007
Trefwoorden: 
kbtshoot kbprint kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB920228 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:920228

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com