MS06-049: A Windows kernel biztonsági rése magasabb szintű jogosultság megszerzését teheti lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 920958 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS06-049 jelzésű biztonsági közleményt, amely a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza. A tudnivalók közé tartozik a javításba foglalt fájlokkal és a telepítési lehetőségekkel kapcsolatos információ is. A közlemény teljes szövege a Microsoft webhelyének alábbi lapjain tekinthető meg:

Ismert problémák

Ha NTFS fájlrendszer-tömörítést alkalmazó számítógépre telepíti a 920958. számú (MS06-049-es jelű) biztonsági frissítés eredeti változatát, a fájlok létrehozásakor vagy frissítésekor megsérülhetnek a négy kilobájtnál nagyobb méretű, tömörített fájlok. A hiba kijavításához telepítse a 920958. számú (MS06-049-es jelű) biztonsági frissítés 2006. szeptember 26-án kiadott új verzióját.

Erről a problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
925308 Fájlok létrehozása vagy frissítése során megsérülhetnek a 4 kilobájtnál nagyobb tömörített fájlok

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 920958 - Utolsó ellenőrzés: 2006. szeptember 29. - Verziószám: 3.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 2000 Server SP4
  • Microsoft Small Business Server 2000 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbwinnt400presp7fix kbsecbulletin kbwinxppresp2fix kbpubtypekc kbwin2000presp5fix kbwinserv2003presp1fix kbexpertisebeginner KB920958
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com