Εκπομπή υποστήριξης στο Web: Εισαγωγή προστασίας πρόσβασης δικτύου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 921070 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων
Σύνοψη περιόδου λειτουργίας

Η εκπομπή υποστήριξης συνοψίζει το περιεχόμενο στη λευκή βίβλο "Εισαγωγή σε προστασία πρόσβασης δικτύου" που μπορεί να ληφθεί στο http://www.Microsoft.com/technet/Network/NAP/napoverview.mspx. Η εκπομπή στο Web παρέχει μια επισκόπηση της πλατφόρμας προστασίας πρόσβασης δικτύου στα Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Windows Vista και Windows XP με Service Pack 3, τα στοιχεία προστασίας πρόσβασης δικτύου και πώς λειτουργεί η προστασία πρόσβασης δικτύου για διάφορες μεθόδους επιβολής.

Αυτό είναι ένα Επίπεδο 200 η περίοδος λειτουργίας που καταγράφηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2008 και υποβάλλεται από τον Joseph Davies. Τον Joseph είναι διευθυντής ανώτερων πρόγραμμα ομάδας προστασίας πρόσβασης δικτύου στη Microsoft. Στη Microsoft, αυτός έχει μια τεχνική writer και εκπαιδευτής TCP/IP και το δίκτυο μέσω τεχνολογίας θέματα και δημοσιεύονται πρόσφατα Windows Server 2008 δικτύωσης και προστασίας δικτυακής πρόσβασης (NAP) http://www.Microsoft.com/MSPress/Books/11160.aspx Τίτλος Microsoft Press.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Χωρίς σύνδεση
Χωρίς σύνδεση λήψη προβολής -Εάν θέλετε να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου αυτής της εκπομπής στον τοπικό σκληρό σας δίσκο για προβολή χωρίς σύνδεση, παρέχουμε αυτή ως ένα ξεχωριστό αρχείο (.zip) που μπορείτε να κάνετε λήψη.

Κινητό Podcasting/πόροι

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Μόνο για ήχο - WMA
Μόνο για ήχο Ροή (.Μορφή WMA) -Επιλέξτε αυτή τη σύνδεση εάν θέλετε να ακούσετε ένα έκδοση μόνο για ήχο σε αυτήν τη μετάδοση WMA (Windows Media Audio) μορφή ροής.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Μόνο για ήχο - MP3
Μόνο για ήχο Ροή (.Μορφή MP3) -Επιλέξτε αυτή τη σύνδεση εάν θέλετε να ακούσετε ένα έκδοση μόνο για ήχο σε αυτήν τη μετάδοση MP3 (ήχου MPEG) μορφή.

Πρόσθετοι πόροι

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
PPT
Λήψη η παρουσίαση -Αυτό είναι ένα αρχείο του Microsoft PowerPoint (.ppt).
Εάν δεν έχετε PowerPoint και θέλετε ένα αντίγραφο των διαφανειών, παρακαλώ Χρησιμοποιήστε το Το PowerPoint Πρόγραμμα προβολής (1,911 KB).

Εκπομπές υποστήριξης στο Web Κεντρική σελίδα

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 921070 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB921070 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:921070

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com