Το προεπιλεγμένο διάστιχο και η προεπιλεγμένη απόσταση μεταξύ παραγράφων στο Word 2007 διαφέρουν από τις αντίστοιχες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις παλαιότερων εκδόσεων του Word

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 921174 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περιγραφή ζητήματος

Όταν επεξεργάζεστε έγγραφο του Microsoft Office Word 2007, ίσως παρατηρήσετε ότι υπάρχει μεγαλύτερο διάστημα μεταξύ των γραμμή σε μια παράγραφο και μεγαλύτερο διάστημα μεταξύ των παραγράφων από ότι σε προηγούμενες εκδόσεις του Microsoft Word.

Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα "Αυτόματη επίλυση". Αν θέλετε να επιλύσετε το πρόβλημα χωρίς τη βοήθειά μας, μεταβείτε στην ενότητα "Επίλυση από το χρήστη".

Αυτόματη επίλυση (Fix it for me)

Για την αυτόματη επίλυση του προβλήματος, κάντε κλικ στο κουμπί ή στη σύνδεση Επίλυση. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run) στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και ακολουθήστε τα βήματα στον οδηγό επίλυσης.


Επίλυση του προβλήματος
Αυτόματη επίλυση της Microsoft 50213


Σημείωση Ο οδηγός αυτός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Ο οδηγός αυτός δεν εκτελείται σε Windows Server 2008 R2

Σημείωση Αν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αυτόματες επιδιορθώσεις σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και να τις εκτελέσετε αργότερα στον υπολογιστή που θέλετε.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".


Επίλυση από το χρήστη (Let me fix it myself)

Για να επιδιορθώσετε το διάστημα μεταξύ των γραμμών και των παραγράφων στο Word 2007 έτσι ώστε να είναι ίδιο με αυτό προηγούμενων εκδόσεων του Word, θα πρέπει να αλλάξετε την επιλογή Σύνολο στυλ (Style Set).

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχική (Home).
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή στυλ (Change Styles) στην ομάδα Στυλ (Styles), τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο στοιχείο Σύνολο στυλ (Style Set) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνολο στυλ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

  Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μορφοποίηση του εγγράφου σας, όπως το διάστιχο ή την απόσταση παραγράφων με την προεπιλεγμένη μορφοποίηση παλαιότερων εκδόσεων του Word, κάντε κλικ στην επιλογή Word 2003.
 3. Για να ορίσετε το σύνολο στυλ ως προεπιλεγμένο στο Word 2007, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή στυλ (Change Styles) στην ομάδα Στυλ (Styles) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Ορισμός ως προεπιλογής (Set as Default).


Επιλύθηκε το πρόβλημα;

Ελέγξτε αν το πρόβλημα έχει διορθωθεί, ελέγχοντας τα διαστήματα μεταξύ γραμμών και παραγράφων. Εάν τα διαστήματα επιδιορθώθηκαν, δεν χρειάζεστε πλέον αυτό το άρθρο. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει το προεπιλεγμένο διάστιχο και την προεπιλεγμένη απόσταση μεταξύ παραγράφων για το Word 2007 και για παλαιότερες εκδόσεις του Microsoft Word.

Σημείωση Ορισμένες εκδόσεις γλώσσας του Word 2007 ενδέχεται να εξακολουθούν να έχουν το ίδιο προεπιλεγμένο διάστιχο και την ίδια προεπιλεγμένη απόσταση παραγράφων όπως και στις παλαιότερες εκδόσεις του Word.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Επιλογή διάστιχουWord 2007Word 2003 και παλαιότερες εκδόσεις του Word
Μετά14 px0 pt
ΔιάστιχοΠολλαπλόΜονό
Στα1.15κενό
Σημείωση Για να προβάλετε τις επιλογές διάστιχου και απόστασης παραγράφων, κάντε δεξιό κλικ σε μια παράγραφο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Παράγραφος (Paragraph).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσαρμογής του διάστιχου στο Word 2007, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://office.microsoft.com/el-gr/word/HP100165231032.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 921174 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Word 2007 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Ultimate
  • Windows 7 Professional
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kbformat kbtshoot kbexpertisebeginner kbprb KB921174

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com