Τη γραφίδα της πινακίδας ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον μετά την εγκατάσταση μιας επείγουσας επιδιόρθωσης για τα Windows XP Tablet PC Edition 2005

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 922006 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005:
 • Όταν ξεκινάτε τα Windows XP Tablet PC Edition 2005, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα:
  Γίνεται εκκίνηση των Windows
  Στη συνέχεια, τα Windows σταματά να ανταποκρίνεται.
 • Το στοιχείο Υπολογιστή Tablet (Tpgwlnot.dll) μπορεί να διαρροή λαβές στις διαδικασίες επιφάνειες εργασίας WinLogon και προεπιλογής. Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν επανειλημμένα να πιέσετε CTRL + ALT + DEL και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ESC.
 • Αφού εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση της επείγουσας επιδιόρθωσης που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο, θα αντιμετωπίσετε κάποιο από τα ακόλουθα συμπτώματα:
  • Τη γραφίδα της πινακίδας δεν λειτουργεί πλέον.
  • Αφού επανειλημμένα συνδεθείτε και αποσυνδεθείτε, η θέση της τη γραφίδα της πινακίδας ενδέχεται να μην συγχρονίζονται με τη θέση του δείκτη στην οθόνη.
  • Όταν περιστρέφετε την οθόνη υποδοχής, ο δείκτης του ποντικιού δεν μετακινείται προς την ίδια κατεύθυνση με τη γραφίδα της πινακίδας. Για παράδειγμα, όταν μετακινείτε τη γραφίδα της πινακίδας κατακόρυφα, ο δείκτης μετακινείται οριζόντια.

   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
   926411Η μετακίνηση του δείκτη δεν συμφωνεί με την κίνηση της πένας γραφίδας στα Windows XP Tablet PC Edition 2005
 • Σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP Tablet PC Edition 2005 που έχει έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα, τη θέση του δείκτη δεν συμφωνεί με τη θέση όπου τοποθετείτε το δείκτη με την πένα. Το ζήτημα είναι πιο εμφανής όσο πιο κοντά να μετακινήσετε το δείκτη του ποντικιού για να τοΚλείσιμο (Turn Off)το κουμπί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε παρουσιάζεται αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

Αιτία

Το πρώτο σύμπτωμα που αναφέρεται στην ενότητα "Συμπτώματα" προκαλείται από μια αδιέξοδη κατάσταση μεταξύ του στοιχείου Υπολογιστή Tablet και της διαδικασίας Winlogon.exe. Όταν ένα νήμα της διαδικασίας Winlogon.exe αποκτά το κλείδωμα φόρτωσης, το νήμα ουρές μήνυμα κλήση τοπικής διαδικασίας της διαδικασίας Winlogon.exe.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςστην καρτέλα με το στοιχείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏρα
Tpgwlnot.dll3.0.0.031,74405-Oct-200620: 58

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP Tablet PC Edition 2005 που έχει έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα, στη θέση του δείκτη δεν μπορεί να ταιριάζουν στη θέση όπου τοποθετείτε το δείκτη με την πένα. Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει στο εξής σενάριο:
 1. Εναλλαγή από τη λειτουργία οριζόντιο λειτουργίας της συσκευής.
 2. Κάνετε κλικ στο κουμπίStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑποσυνδεθείτε.
 3. ΣτοΑποσύνδεση από τα Windowsπλαίσιο, κάνετε κλικ στο κουμπίΟ διακόπτης Userκαι, στη συνέχεια, συνδεθείτε στον υπολογιστή.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 922006 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbstartup kbstoprespond kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbhotfixserver kbqfe kbmt KB922006 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:922006

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com