Punerea în aplicare Microsoft Extensible Authentication Protocol-mesaj Digest 5 (EAP-MD5) este fiind învechită din versiunile de Windows

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 922574 - View products that this article applies to.

Important Acest articol conține informații despre cum să modificați registry-ul. Asigurați-vă de rezervă de registry înainte de a se modifica. Asigurați-vă că știți să restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă, restabilirea, și modificați registry-ul, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
256986 Descrierea registry din Microsoft Windows
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol discută despre eliminarea așteptare punerea în Microsoft Extensible Authentication Protocol-mesaj Digest 5 (EAP-MD5) din versiunile de Windows Vista.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Începând cu lansarea publică a Windows Vista, Microsoft EAP-MD5 aplicare este fiind învechită din Windows. Eliminarea implementarea Microsoft a EAP-MD5 direct afectează consolidare servicii de acces la distanță, consolidare servicii de rețea virtuală privată (VPN), și prin cablu 802.1 x implementările. implicit, aceste componente nu mai utilizați Microsoft EAP-MD5 aplicare pentru autentificare.

Decizia de a elimina Microsoft EAP-MD5 aplicare a fost făcut în interesul de a îmbunătăți securitatea în Windows Vista. Deoarece EAP-MD5 nu îndeplinesc cerințele de securitate Microsoft pentru Windows Vista, vom sprijini implementarea Microsoft EAP-MD5 nu mai pentru scopuri de autentificare.

De?i subchei de registry EAP-MD5 legate nu sunt incluse în Windows Vista, funcționalitatea EAP-MD5 va rămâne în fișierul Raschap.dll până la o notificare ulterioară. Deoarece înlăturarea așteptare punerea în Microsoft EAP-MD5 aplicare poate afecta utilizatorii care utilizează EAP-MD5 în versiunile de Windows Vista, funcționalitatea EAP-MD5 pot fi activate manual. Pentru a reactiva Metoda EAP-MD5 nativ de Microsoft, trebuie să utilizați entires registry care sunt enumerate în "Cum pentru a reactiva EAP-MD5 sprijin în versiunile de Windows Vista."

Important Noi nu eliminați suportul pentru EAP-MD5 în Windows Vista. În schimb, ne sunt eliminarea suport pentru implementarea Microsoft a EAP-MD5. Puteți utiliza în continuare EAP-MD5 în Windows Vista prin obținerea de o terță parte EAP-MD5 aplicare sau prin configurarea propria Metoda EAP-MD5 EAPHost-compliant EAP.

Cum pentru a reactiva EAP-MD5 sprijin în versiunile de Windows Vista

Avertizare Ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect utilizând Registry Editor sau utilizând o altă metodă. Aceste probleme ar putea necesita că reinstalarea sistemului de operare. Microsoft nu poate garanta că aceste probleme pot fi rezolvate. Modificați registry-ul la propriul risc.

Pentru a reactiva EAP-MD5 sprijin în versiunile de Windows Vista, adăugați următoarele intrări registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\4


Nume de valoare: RolesSupported
Tip valoare: REG_DWORD
Valoarea datelor: 0000000a

Nume de valoare: FriendlyName
Tip valoare: REG_SZ
Valoarea datelor: MD5-Challenge

Nume pentru valoarea: calea
Tip valoare: REG_EXPAND_SZ
Date valoare: %SystemRoot%\System32\Raschap.dll

Nume de valoare: InvokeUsernameDialog
Tip valoare: REG_DWORD
Valoarea datelor: 00000001

Nume de valoare: InvokePasswordDialog
Tip valoare: REG_DWORD
Valoarea datelor: 00000001

Proprietă?i

ID articol: 922574 - Ultima examinare: 16 martie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Starter
Cuvinte cheie: 
kbregistry kbdriver kbhowto kbinfo kbmt KB922574 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:922574

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com