Σας ζητείται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή μιας επείγουσας επιδιόρθωσης, ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα ενημέρωσης χωρίς επανεκκίνηση (HotPatching)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 922612 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Οι πληροφορίες και η λύση που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο απεικονίζουν την τρέχουσα άποψη της Microsoft Corporation για αυτά τα θέματα κατά την ημερομηνία της δημοσίευσης. Η λύση αυτή είναι διαθέσιμη μέσω της Microsoft ή μέσω μιας υπηρεσίας παροχής άλλου κατασκευαστή. Η Microsoft δεν συνιστά ιδιαίτερα οποιαδήποτε υπηρεσία παροχής ή λύση άλλου κατασκευαστή η οποία ενδέχεται να περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν υπηρεσίες παροχής ή λύσεις άλλων κατασκευαστών οι οποίες δεν περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Επειδή η Microsoft πρέπει να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, οι πληροφορίες αυτές δεν πρέπει να ερμηνευτούν ως δέσμευση από την πλευρά της Microsoft. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια των πληροφοριών που διατίθενται ή για οποιαδήποτε λύση που παρουσιάζεται από τη Microsoft ή από οποιονδήποτε αναφερόμενο άλλο κατασκευαστή.

Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση και αποκλείει κάθε αντιπροσώπευση, εγγύηση και συνθήκη, είτε είναι ρητή, σιωπηρή ή θεσμοθετημένη. Σε αυτές περιλαμβάνονται, ενδεικτικά, αντιπροσωπεύσεις, εγγυήσεις ή συνθήκες τίτλων, μη παραβίαση δικαιωμάτων, ικανοποιητικής κατάστασης, εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, όσον αφορά οποιαδήποτε υπηρεσία, λύση, προϊόν ή άλλα στοιχεία πληροφοριών. Σε καμία περίπτωση η Microsoft δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε λύση άλλου κατασκευαστή η οποία αναφέρεται σε αυτό το άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Όταν έχετε ενεργοποιημένη τη δυνατότητα ενημέρωσης χωρίς επανεκκίνηση (HotPatching) σε ένα διακομιστή, δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή μιας ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας που υποστηρίζει τη δυνατότητα ενημέρωσης χωρίς επανεκκίνηση (HotPatching). Ωστόσο, η Microsoft έχει εντοπίσει ζητήματα συμβατότητας της δυνατότητας HotPatching σε πολλές εφαρμογές.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Microsoft έχει εντοπίσει ζητήματα συμβατότητας της δυνατότητας HotPatching στα ακόλουθα προγράμματα:
 • Proventia Desktop Agent
 • Bull Guard Suite v6
Αυτές οι εφαρμογές ασφαλείας κάνουν αδύνατη τη χρήση της δυνατότητας HotPatching με δυαδικά αρχεία λειτουργίας χρήστη. Επιπλέον, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε ζητήματα συμβατότητας της δυνατότητας HotPatching με λογισμικό του Internet Security System (ISS).

Από προεπιλογή, ορισμένα πακέτα δεν έχουν ενεργοποιημένη τη δυνατότητα HotPatching. Μπορείτε να αποφασίσετε αν θα εγκαταστήσετε αυτά τα πακέτα χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα HotPatching με βάση προγράμματα που εκτελούνται σε υπολογιστές της εταιρείας σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης πακέτων με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα HotPatching, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
897341 Τρόπος χρήσης της δυνατότητας HotPatching για την εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων ασφαλείας για το Windows Server 2003 Service Pack 1 (US)


Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 922612 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009 - Αναθεώρηση: 2.7
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmbsmigrate kbprb kbexpertiseadvanced kbsecurity kbwinxppresp2fix kbbug kbfix KB922612

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com