Tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen korjaustiedoston asentamisen jälkeen, vaikka nopea korjaaminen olisi käytössä

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 922612 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämän asiakirjan tiedot ja ratkaisu ovat Microsoft Corporationin näkemys näistä ongelmista artikkelin julkaisuhetkellä. Tämä ratkaisu on saatavana Microsoftin tai jonkin kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kautta. Microsoft ei erityisesti suosittele mitään kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa tai tämän ratkaisua, jonka kuvaus saattaa olla tässä artikkelissa. Saattaa olla olemassa myös muita kolmannen osapuolen palveluntarjoajia tai ratkaisuja, joiden kuvausta ei ole tässä artikkelissa. Koska Microsoftin on reagoitava muuttuviin markkinatilanteisiin, näitä tietoja ei pidä tulkita Microsoftin sitoutumisena mihinkään. Microsoft ei pysty takaamaan esittämiensä tai jonkin mainitun kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tietojen tai ratkaisujen tarkkuutta.

Microsoft ei anna mitään takuita minkään tähän asiaan liittyvän seikan suhteen. Näitä ovat esimerkiksi lupaukset, takuut, sopivuudet, oikeuksien loukkaamattomuus, moitteeton kunto, soveltuvuus kaupankäynnin kohteeksi ja sopivuus johonkin tiettyyn tarkoitukseen minkä tahansa palvelun, ratkaisun, tuotteen tai muun materiaalin tai tietojen suhteen. Microsoft ei ole missään tapauksessa vastuussa mistään tämän artikkelin mainitsemasta kolmannen osapuolen ratkaisusta.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Esittely

Kun palvelimessa on käytössä nopea korjaaminen, tietokonetta ei pitäisi tarvita käynnistää uudelleen sellaisen tietoturvapäivityksen asentamisen jälkeen, joka tukee nopeaa korjaamista. Microsoft on kuitenkin havainnut nopean korjaamisen yhteensopivuusongelmia joidenkin sovellusten kanssa.

Enemmän tietoa

Microsoft on havainnut nopean korjaamisen yhteensopivuusongelmia seuraavien ohjelmien kanssa:
 • Proventia Desktop Agent
 • Bull Guard Suite v6
Nämä tietoturvasovellukset estävät nopean korjaamisen käytön käyttäjätilan binaareille. Lisäksi on todennäköistä, että nopean korjaamisen yhteensopivuusongelmia ilmenee joidenkin ISS:n (Internet Security System) ohjelmien kanssa.

Oletusarvon mukaan nopea korjaaminen ei ole käytössä joissakin paketeissa. Voit halutessasi asentaa nämä paketit käyttäen nopeaa korjaamista sen perusteella, mitä ohjelmia organisaatiosi tietokoneissa on käynnissä. Saat lisätietoja nopeaa korjaamista käyttävien pakettien asentamisesta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
897341 Windows Server 2003 Service Pack 1 -tietoturvapäivitysten asentaminen käyttäen nopeaa korjaamista (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)


Tässä artikkelissa käsitellyt kolmansien osapuolten tuotteet ovat Microsoftista riippumattomien yritysten valmistamia. Microsoft ei anna näiden tuotteiden suorituskykyä tai luotettavuutta koskevaa takuuta.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 922612 - Viimeisin tarkistus: 6. huhtikuuta 2009 - Versio: 2.7
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
Hakusanat: 
kbmbsmigrate kbprb kbexpertiseadvanced kbsecurity kbwinxppresp2fix kbbug kbfix KB922612

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com