Fråga om omstart visas efter installation av en snabbkorrigering trots att HotPatching har aktiverats

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 922612 - Visa produkter som artikeln gäller.
Informationen och lösningen i det här dokumentet återspeglar den syn Microsoft har på problemet vid publiceringsdatumet. Lösningen finns att hämta hos Microsoft eller via tredjepartsleverantörer. Microsoft rekommenderar inte några speciella tredjepartsleverantörer eller tredjepartslösningar som kan beskrivas i den här artikeln. Det kan också finnas andra tredjepartsleverantörer eller tredjepartslösningar som inte beskrivs i den här artikeln. Eftersom Microsoft måste reagera på förändrade marknadsvillkor, ska den här informationen inte tolkas som något åtagande från Microsofts sida. Microsoft kan inte garantera korrektheten i informationen eller i någon lösning som presenteras av Microsoft eller någon omnämnd tredjepartsleverantör.

Microsoft lämnar inga garantier och friskriver sig från alla garantier och villkor, såväl uttryckligen som underförstått. Dessa omfattar, men begränsas inte till, uppgifter eller garantier avseende frånvaro av intrång, allmän lämplighet eller lämplighet för särskilt ändamål gällande tjänster, lösningar, produkter eller annat material och annan information. Under inga omständigheter är Microsoft ansvarigt för de tredjepartslösningar som nämns i den här artikeln.
Visa alla | Dölj alla

Inledning

När HotPatching är aktiverat på en server ska det inte vara nödvändigt att starta om datorn efter installation av en säkerhetsuppdatering som stöder HotPatching. Microsoft har emellertid upptäckt HotPatching-kompatibilitetsproblem hos flera program.

Mer Information

Microsoft har upptäckt HotPatching-kompatibilitetsproblem hos följande program:
 • Proventia Desktop Agent
 • Bull Guard Suite v6
De här säkerhetsprogrammen gör att HotPatching inte kan användas med binärfiler för användarläge. Dessutom är det sannolikt att HotPatching-kompatibilitetsproblem uppstår med vissa program från Internet Security System (ISS).

Som standard är HotPatching inte aktiverat i vissa paket. Du kan besluta dig för att installera paketen med hjälp av HotPatching beroende på vilka program som körs på datorerna i organisationen. Om du vill veta mer om hur du installerar HotPatching-aktiverade paket klickar du på artikelnumret här nedan och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
897341 Använda HotPatching för att installera säkerhetsuppdateringar för Windows Server 2003 Service Pack 1 (Länken kan leda till en webbplats som är helt eller delvis på engelska)


De produkter från andra tillverkare som diskuteras i denna artikel tillverkas oberoende av Microsoft. Produkternas funktion eller tillförlitlighet kan därför inte garanteras.

Egenskaper

Artikel-id: 922612 - Senaste granskning: den 7 april 2009 - Revision: 2.7
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 på följande plattformar
  • Microsoft Windows Server 2003 Datacenter Edition
  • Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition
  • Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Windows Server 2003 Web Edition
Nyckelord: 
kbmbsmigrate kbprb kbexpertiseadvanced kbsecurity kbwinxppresp2fix kbbug kbfix KB922612

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com