Ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX μπορεί να γίνει λήψη δύο φορές όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα που περιέχει το στοιχείο ελέγχου στον Internet Explorer 6

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 922659 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) και Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) να προσθέσετε μια νέα δυνατότητα του Microsoft Internet Explorer 6: τοΓραμμή πληροφοριών (Information Bar). Η γραμμή πληροφοριών είναι ένα χρυσαφί γραμμή που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων. Η γραμμή πληροφοριών παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη λήψη, αποκλείονται τα αναδυόμενα παράθυρα, πιθανούς κινδύνους ασφαλείας και άλλες δραστηριότητες. Η δυνατότητα της γραμμής πληροφοριών περιλαμβάνει τη δυνατότητα αποκλεισμού αυτόματης στοιχείου ελέγχου ActiveX. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιεί τη γραμμή πληροφοριών για να σας ρωτήσει αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX. Υπό ορισμένες συνθήκες, ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX μπορεί να γίνει λήψη δύο φορές όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα που περιέχει το στοιχείο ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα που απαιτεί ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX, ο Internet Explorer κάνει λήψη του στοιχείου ελέγχου ActiveX, πριν φορτωθεί στη γραμμή πληροφοριών. Ωστόσο, ο Internet Explorer δεν αποθηκεύει το στοιχείο ελέγχου στη μνήμη cache του συστήματος σε αυτό το σημείο. Αντίθετα, η δυνατότητα αποκλείει την αυτόματη στοιχείου ελέγχου ActiveX σας ρωτά εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το στοιχείο ελέγχου ActiveX. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το στοιχείο ελέγχου, τον Internet Explorer κάνει ξανά λήψη του στοιχείου ελέγχου και κατόπιν σας ζητά να το εγκαταστήσετε.

Πρέπει να γίνει λήψη του στοιχείου ελέγχου ActiveX, έτσι ώστε ο Internet Explorer μπορεί να επαληθεύσει ότι το στοιχείο ελέγχου υπογραφή είναι έγκυρη και ότι το στοιχείο ελέγχου δεν αποκλείεται. Επίσης πρέπει να αποκτήσετε όνομα του εκδότη για να εμφανιστούν στη γραμμή πληροφοριών του Internet Explorer. Ο Internet Explorer δεν είναι δυνατό να σας ρωτήσει αν θέλετε να εγκαταστήσετε το στοιχείο ελέγχου μέχρι να ολοκληρώσει τις εργασίες αυτές.

Αποκλείει την αυτόματη δυνατότητα το στοιχείο ελέγχου ActiveX σας βοηθά να διατηρείτε τον υπολογιστή σας ασφαλή, διαγράφοντας το στοιχείο ελέγχου ActiveX, εάν δεν είναι δυνατό να επεξεργαστεί σωστά. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην αποτροπή κακόβουλων χρηστών, από τη λήψη εκτελέσιμο περιεχόμενο στον υπολογιστή και την εκτέλεση του περιεχομένου από το χώρο προσωρινής αποθήκευσης. Εάν ένα στοιχείο ελέγχου έχει αποκλειστεί, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η επαλήθευση αξιοπιστίας για το στοιχείο ελέγχου. Επομένως, διαγράφεται το στοιχείο ελέγχου.

Από προεπιλογή, η δυνατότητα αποκλείει την αυτόματη στοιχείου ελέγχου ActiveX καταργεί ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX από τον υπολογιστή. Πόσες φορές μπορεί να γίνει λήψη ενός στοιχείου ελέγχου ActiveX. Ωστόσο, το τυπικό στοιχείο ελέγχου ActiveX είναι ένα μικρό ή μπορεί να υλοποιηθεί ως ένα στέλεχος εγκατάστασης που κάνει λήψη του πλήρους στοιχείου ελέγχου ActiveX όταν εκτελείται.

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, έτσι ώστε το στοιχείο ελέγχου ActiveX δεν λαμβάνονται από μια τοποθεσία Web δύο φορές, μπορείτε να προσθέσετε την τοποθεσία Web στη ζώνη αξιόπιστη στον Internet Explorer.

ΣημαντικόΑυτά τα βήματα ενδέχεται να αυξηθεί ο κίνδυνος ασφαλείας. Αυτά τα βήματα ενδέχεται επίσης να καταστήσουν τον υπολογιστή σας ή το δίκτυο πιο ευάλωτα σε επιθέσεις από κακόβουλους χρήστες ή επιβλαβές λογισμικό, όπως οι ιοί. Συνιστάται να εκτελέσετε τη διαδικασία που περιγράφει αυτό το άρθρο, για να επιτρέψετε στα προγράμματα να λειτουργούν όπως σχεδιάστηκαν ή για να υλοποιήσετε συγκεκριμένες δυνατότητες των προγραμμάτων. Πριν να κάνετε αυτές τις αλλαγές, συνιστάται να εκτιμήσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την εφαρμογή αυτής της διαδικασίας στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Εάν επιλέξετε να εφαρμόσετε αυτήν τη διαδικασία, λάβετε τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα για την προστασία του συστήματός σας. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία μόνο αν είναι πραγματικά απαραίτητο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσθήκης μιας τοποθεσίας Web σε μια ζώνη ασφαλείας, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ζώνες ασφαλείας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
174360Τρόπος χρήσης των ζωνών ασφαλείας στον Internet Explorer

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 922659 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbsecvulnerability kbwebbrowser kbinfo kbmt KB922659 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:922659

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com