Τον τρόπο αλλαγής της προέλευσης για έναν υπολογιστή-πελάτη από ένα ενημερωμένο διαχειριστικό σημείο εγκατάστασης σε ένα μέσο του Office XP αρχική έκδοση έκδοση γραμμής βάσης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 922665 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για μια έκδοση αυτού του άρθρου που αφορά τo Microsoft Office 2003, ανατρέξτε στο άρθρο902349.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αλλαγής της προέλευσης για έναν υπολογιστή-πελάτη από ένα ενημερωμένο διαχειριστικό σημείο εγκατάστασης σε ένα Microsoft Office XP αρχικής έκδοσης έκδοση βασικής γραμμής προέλευσης.

Περίληψη

Είναι μια δημοφιλής μέθοδος για την ανάπτυξη και τη διατήρηση του Microsoft Office σε μια εταιρεία, χρησιμοποιώντας ένα σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης. Συνήθως, η πιο αποτελεσματική μέθοδος ενημέρωσης υπολογιστών-πελατών είναι να ενημερώσετε το σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης και να εκτελέσετε μια recaching επανεγκατάσταση του Office σε υπολογιστές-πελάτες.

Η μέθοδος recaching επανεγκατάστασης αντικαθιστά το αρχείο .msi προσωρινής αποθήκευσης του υπολογιστή-πελάτη και ενημερώνει όλα τα αρχεία του Office, όπως τα αρχεία είναι απαραίτητα. Οι νέοι υπολογιστές-πελάτες που έχουν εγκατασταθεί μέσω του ενημερωμένου διαχειριστικού ειδώλου λαμβάνουν αυτόματα τη νεότερη έκδοση του αρχείου .msi. Δεν χρειάζεται να αλληλουχία ενημερωμένων εκδόσεων για τη βασική εγκατάσταση του Office.

Για το Office XP, ενδέχεται να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Update ή το Microsoft Windows Server Update Services. Σε αυτήν την περίπτωση, το σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης, πρέπει να είναι μια αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας που δεν έχει ενημερωμένες εκδόσεις ή επείγουσες επιδιορθώσεις που εφαρμόζονται. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office XP Service Pack 1, το Microsoft Office XP Service Pack 2 ή το Microsoft Office XP Service Pack 3.

Ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού πελάτη δυαδικά υπήρχε προηγουμένως για το Office XP. Επομένως, το μόνο υποστηριζόμενο σύσταση για τις εγκαταστάσεις του Office XP είναι ένα σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης, που είναι μια αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας.

Εάν χρειάζεται να προσθέσετε, να τροποποιήσετε ή να καταργήσετε ένα μετασχηματισμό, πρέπει να απεγκαταστήσετε την τρέχουσα εγκατάσταση. Αυτό το κάνετε πριν να αναπτύξετε μια νέα εγκατάσταση που χρησιμοποιεί το νέο μετασχηματισμό από μια αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας.

Επιπλέον, πρέπει να καταργήσετε την τρέχουσα εγκατάσταση και κατόπιν να υλοποιήσετε μια νέα εγκατάσταση από μια αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας, όταν ισχύουν όλες οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Η εγκατάσταση πραγματοποιείται μέσω την ανάπτυξη λογισμικού υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.
 • Ο υπολογιστής-πελάτης έχει την έκδοση 3.0 ή νεότερη έκδοση του Microsoft Windows Installer να εγκαταστήσει.
 • Ο υπολογιστής-πελάτης έχει ένα ή περισσότερα δυαδικό μέσω υπολογιστή-πελάτη, το αρχείο δεν είναι πλήρης Office αυτήν τη στιγμή εγκατεστημένες ενημερωμένες εκδόσεις.
 • Το τρέχον σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης έχει εγκατεστημένο ένα service pack.
Εάν δεν ισχύουν αυτές οι συνθήκες, μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμα-πελάτη να χρησιμοποιήσει μια αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας χωρίς να απεγκαταστήσετε και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε μια νέα εγκατάσταση.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να αλλάξετε μια αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας για το Office XP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Για να δημιουργήσετε μια αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας.

  Μια πρωτότυπη τελική έκδοση προέλευση γραμμής βάσης είναι είτε ένα αντίγραφο του αρχικού μέσου συμπιεσμένο ή ένα σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης. Αυτό το σημείο εγκατάστασης διαχείρισης κατασκευάζεται από το αρχικό μέσο συμπιεσμένη και έχει δεν υπάρχουν άλλες ενημερωμένες εκδόσεις εφαρμόζονται.

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Ένα συμπιεσμένο αρχείο προέλευσης είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε. Για να δημιουργήσετε ένα συμπιεσμένο αρχείο προέλευσης, αντιγράψτε το πρωτότυπο CD του Office στη θέση προέλευσης που θέλετε. Επειδή το συμπιεσμένο αρχείο προέλευσης δεν περιέχει το Αναγνωριστικό κλειδιού προϊόντος (PIDKEY) ή τις πληροφορίες Αναγνωριστικού προϊόντος στο αρχείο του Windows Installer, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το PIDKEY στο αρχείο SETUP.ini ή με μετασχηματισμό.
  • Πρέπει να δημιουργήσετε ένα σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης, εάν θέλετε η PIDKEY ή τις πληροφορίες Αναγνωριστικού προϊόντος είναι αυτοτελείς στο αρχείο του Windows Installer.
  Ίσως θελήσετε να ενημερώσετε όλους τους υπολογιστές-πελάτες με την αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας ταυτόχρονα. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να αντικαταστήσετε το υπάρχον αρχείο προέλευσης με την αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας στην ίδια θέση. Διαφορετικά, συνιστάται να δημιουργήσετε μια νέα θέση για την αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας. Στη συνέχεια, αφήστε το υπάρχον αρχείο προέλευσης ανέπαφη ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε τους υπολογιστές-πελάτες στα στάδια.
 2. Εκτέλεση μιας επανεγκατάστασης recaching.

  Ίσως μπορέσετε να recache στον υπολογιστή-πελάτη, χρησιμοποιώντας την αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας πριν από την εφαρμογή-πελάτη service pack ξεχωριστά. Ωστόσο, είναι πιο αποτελεσματικό και συχνά είναι απαραίτητο για την εφαρμογή-πελάτη service pack κατά την επανεγκατάσταση recaching.

  Για την εφαρμογή-πελάτη service pack κατά την επανεγκατάσταση recaching, χρησιμοποιήστε μια γραμμή εντολών παρόμοια με την ακόλουθη γραμμή εντολών:
  Msiexec.exe /iOBSPath\File_Name.msiREINSTALLMODE = VOMU ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΗ ΈΚΔΟΣΗ ΚΏΔΙΚΑ =SPPath\File_Name.msp
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣε αυτήν τη γραμμή εντολών, αντικαταστήστε τα σύμβολα κράτησης θέσης ως εξής:
  • OBSPathείναι η διαδρομή της αρχικής προέλευσης γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας.
  • File_Name.msiείναι το όνομα αρχείου του αρχείου του Windows Installer.
  • SPPathείναι η διαδρομή του service pack του Office.
  • File_Name.mspείναι το όνομα του αρχείου από το αρχείο εγκατάστασης του service pack του Office.
  Εάν η εγκατάσταση του Office γίνεται μέσω μιας ανάπτυξη λογισμικού της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory, δεν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο της γραμμής εντολών για την εκτέλεση μιας επανεγκατάστασης recaching. Αντίθετα, αναπτύξετε εκ νέου το πακέτο και κατόπιν χρησιμοποιήστε το Windows Server Update Services για τη διανομή του service pack.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο service pack που εφαρμόζεται κατά την αποθηκεύσετε πάλι προσωρινά πρέπει να ταιριάζει με την έκδοση του σημείου διαχειριστικής εγκατάστασης πριν από το σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης μετατρέπεται σε μια αρχική προέλευση γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας. Όταν το service pack δεν ταιριάζει με την έκδοση του σημείου διαχειριστικής εγκατάστασης, ενδέχεται να αποτύχει η εγκατάσταση μιας έκδοσης του πακέτου διαφορετική υπηρεσία. Αυτή η αποτυχία προκύπτει, εάν είναι ήδη εγκατεστημένες ενημερωμένες εκδόσεις του υπολογιστή-πελάτη.
 3. Εκτελέστε μια δεύτερη αποθηκεύσετε πάλι προσωρινά.

  Για ναREINSTALLMODEη ιδιότητα ξανά εσωτερικά όταν περιλαμβάνεται το πελάτη service pack. Επομένως, πρέπει να εκτελέσετε μια δεύτερη αποθηκεύσετε πάλι προσωρινά για να καταχωρηθούν σωστά το αρχείο .msi από την αρχική προέλευση γραμμής βάσης με την έκδοση κυκλοφορίας. Χωρίς να το αποθηκεύσετε πάλι προσωρινά το δεύτερο, οι επόμενες ενημερωμένες εκδόσεις ίσως δεν έχει εγκατασταθεί με επιτυχία.

  Για να εκτελέσετε την δεύτερη recaching επανεγκατάσταση, χρησιμοποιήστε μια γραμμή εντολών παρόμοια με την ακόλουθη γραμμή εντολών:
  Msiexec.exe /iOBSPath\File_Name.msiREINSTALLMODE = VM
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣε αυτήν τη γραμμή εντολών, αντικαταστήστε τα σύμβολα κράτησης θέσης ως εξής:
  • OBSPathείναι η διαδρομή της αρχικής προέλευσης γραμμής βάσης έκδοση κυκλοφορίας.
  • File_Name.msiείναι το όνομα αρχείου του αρχείου του Windows Installer.
  Έχετε υπόψη σας ότι μόνο το αρχείο που μεταδίδονται κατά τη διάρκεια της δεύτερης αποθηκεύσετε πάλι προσωρινά είναι το αρχείο .msi. Επομένως, δεν υπάρχει ελάχιστη κίνηση δικτύου για αυτήν τη λειτουργία.
 4. Ενημέρωση του υπολογιστή-πελάτη εγκαθιστώντας τις πρόσθετες ενημερωμένες εκδόσεις του Office.

  Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιούνται οι σωστές εκδόσεις των αρχείων αντικατάστασης εάν είναι απαραίτητη επιδιόρθωσης. Για να γίνει αυτό, διανομή όλων των ενημερωμένων εκδόσεων του Office που προηγουμένως ήταν μέρος της ενημερωμένης διαχειριστικής εγκατάστασης σημείο όσο το δυνατόν συντομότερα. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Server Update Services για τη διανομή αυτών των ενημερωμένων εκδόσεων και τυχόν πρόσθετες ενημερωμένες εκδόσεις του Office.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης της εγκατάστασης του Office XP, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Office.Microsoft.com/en-us/orkXP/HA011525751033.aspx
For more information about how to use an Office administration installation point with Microsoft Update or with Windows Server Update Services, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
903773No appropriate Microsoft Office updates are displayed when you use Microsoft Update or Windows Server Update Services

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 922665 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office XP Small Business Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition
 • Microsoft Office XP Developer Edition
 • Microsoft Access 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Publisher 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnetwork kbdeployment kbexpertiseinter kbhowto kbmt KB922665 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:922665

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com