Δεν μπορείτε να αντιστοιχίσετε έναν πληρεξούσιο για το γραμματοκιβώτιό σας, χρησιμοποιώντας το Entourage 2004 για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 922755 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να αντιστοιχίσετε έναν πληρεξούσιο για το γραμματοκιβώτιό σας, χρησιμοποιώντας το Microsoft Entourage 2004 για Mac, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα από τα ακόλουθα ζητήματα:
 • Εάν το κύριο γραμματοκιβώτιό σας βρίσκεται σε ένα διαφορετικό παρασκηνιακό διακομιστή Microsoft Exchange Server 2003 από το παρασκηνιακό διακομιστή όπου βρίσκεται το γραμματοκιβώτιο του πληρεξουσίου, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Δεν Entourage να αναθέσετε ένα ή περισσότερα στοιχεία.
  Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επικοινωνία με το διακομιστή του Exchange.
 • Εάν το κύριο γραμματοκιβώτιο βρίσκεται σε τον ίδιο παρασκηνιακό διακομιστή Exchange Server 2003 ως γραμματοκιβώτιο του πληρεξουσίου, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Entourage δεν είναι δυνατό να συνδεθεί με το διακομιστή Exchange.
  Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογήσατε σωστά τον κωδικό πρόσβασής σας και προσπαθήστε ξανά. (Σφάλμα: 64927)

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει αν υπάρχουν διπλές Εμφάνιση ονόματα στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory που φιλοξενούνται στους διακομιστές καθολικού καταλόγου. Entourage 2004 για Mac χρησιμοποιεί συσκευασμένα βιβλιοθήκες MAPI για να εκχωρήσετε δικαιώματα αντιπροσώπευσης στο γραμματοκιβώτιο του Exchange Server 2003. Αυτές οι βιβλιοθήκες MAPI απαιτούν ότι κάθε χρήστης Exchange Server 2003 με δυνατότητα αλληλογραφίας έχει ένα μοναδικό όνομα. Επιπλέον, αυτές οι βιβλιοθήκες MAPI απαιτούν ότι αυτό το μοναδικό εμφανιζόμενο όνομα δεν χρησιμοποιείται από οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό χρήστη στην εταιρεία.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Κατάργηση διπλών εμφανιζόμενα ονόματα από την υπηρεσία καταλόγου Active Directory

Αφού καταργήσετε τη διπλή Εμφάνιση ονομάτων από την υπηρεσία καταλόγου Active Directory, χρησιμοποιήστε Entourage 2004 για Mac για να αντιστοιχίσετε έναν πληρεξούσιο για το γραμματοκιβώτιό σας.

Χρησιμοποιήστε το Microsoft Outlook για Windows για να αντιστοιχίσετε έναν πληρεξούσιο για το γραμματοκιβώτιό σας

Αφού αντιστοιχίσετε έναν πληρεξούσιο για το γραμματοκιβώτιό σας, χρησιμοποιώντας το Outlook για Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Entourage 2004 για Mac για πρόσβαση σε κοινόχρηστους φακέλους ή γραμματοκιβώτια.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 922755 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange 2000 Enterprise Server
 • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
 • Microsoft Exchange 2000 Conferencing Server
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbconfig kbemail kbaccounts kberrmsg kbexpertiseinter kbtshoot kbnofix kbbug kbexchsetup kbmt KB922755 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:922755

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com