Artikel-id: 923159 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Hvis du bruger Small Business-versionen, kan du finde yderligere oplysninger om fejlfinding og undervisningsressourcer på webstedet Support til Small Business.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

INTRODUKTION

I denne artikel beskrives, hvordan du manuelt henter de nyeste definitionsopdateringer til Microsoft Windows Defender.

Yderligere Information

Hvis du ikke ønsker at bruge Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) til at opdatere Windows Defender-definitionsfilerne, kan du opdatere definitionerne manuelt. Benyt følgende fremgangsmåder til dit operativsystem, afhængigt af om du har en 32-bit eller en 64-bit version af Windows.

Skjul billedetUdvid billedet
2683283
Bemærk! Du kan finde ud af, om en computer kører en 32-bit version eller en 64-bit version af Windows, ved at klikke på følgende artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
827218 Sådan kan du se, om computeren kører en 32-bit version eller 64-bit version af Windows. Artiklen er evt. på engelsk.

32-bit versioner af Windows

Hvis du vil downloade definitionsopdateringsfilen til Windows Defender til 32-bit (x86-baserede) versioner af Windows, skal du benytte følgende fremgangsmåde:
 1. Klik på følgende link: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70631
 2. Klik enten på Kør eller Gem i dialogboksen til filoverførsel.
  Skjul billedetUdvid billedet
  2804831

  • Klik på Kør for at installere definitionsfilen straks.
  • Klik på Gem for at gemme definitionsfilen på computeren. Hvis du vil installere den gemte definitionsopdateringsfil, skal du klikke på Start. Klik derefter på Kør, find den mappe, du gemte definitionsfilen i, dobbeltklik på filen Mpas-fe.exe, og klik derefter på OK.
 3. Når definitionsfilen køres, vises en dialogboks til udpakning af filer. Dialogboksen angiver, at definitionsopdateringen installeres. Benyt følgende fremgangsmåde, når dialogboksen til udpakning af filer lukker, for at kontrollere, at definitionerne til Windows Defender blev opdateret:
  1. Start Windows Defender.
  2. Kontrollér den version af definitionsfilen, der er angivet på listen nederst i dialogboksen for startsiden i Windows Defender.

Skjul billedetUdvid billedet
2683283
Bemærk! Hvis du vil installere en fil på en computer, der kører Windows Vista, skal du højreklikke på filen og derefter klikke på Kør som administrator for at installere den.


Erhvervskunde

Hvis du er erhvervskunde, skal du bruge Windows Server Update Services (WSUS) version 2.0 eller nyere versioner for at distribuere definitionsopdateringer til Windows Defender. Du kan dog også bruge et brugerlogonscript til manuelt at installere en definitionsopdatering ved at køre en definitionsopdateringsfil til Windows Defender.

Definitionsopdateringsfilen (Mpas fe.exe) til Windows Defender kan bruge kommandolinjeparameteren - q. Parameteren installerer definitionsopdateringen i baggrunden. Dialogboksen til udpakning af filer vises ikke ved installation i baggrunden. Skriv f.eks. følgende kommando:
Mpas-fe.exe -q

64-bit versioner af Windows

Hvis du kører en 64-bit version af Windows, skal du downloade definitionsopdateringsfilen til Windows Defender ved at klikke på et af følgende links.

Skjul billedetUdvid billedet
2683283
Bemærk! Du skal køre en 64-bit version af Windows for at køre en 64-bit version af Windows Defender. 64-bit versioner af Windows indeholder x64-baserede versioner og Itanium-baserede versioner af Windows.

Klik på følgende link:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70632
for at hente Windows Defender-definitionsopdateringsfilen til x64-baserede versioner af Windows.

Hvis du vil downloade Windows Defender-definitionsopdateringsfilen til Itanium-baserede versioner af Windows, skal du klikke på følgende link:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=70633

Teknisk support til x64-baserede versioner af Microsoft Windows

Hvis du allerede har en Windows x64-udgave installeret på din hardware, yder hardwareproducenten teknisk support og hjælp til x64-udgaven af Windows. Hardwareproducenten yder support, fordi en Windows x64-udgave i dit tilfælde blev leveret sammen med hardwaren. Hardwareproducenten kan have tilpasset installationen af Windows x64-udgaven med særlige komponenter. Disse komponenter kan omfatte bestemte enhedsdrivere, eller det kan være valgfrie indstillinger, der maksimerer hardwarens ydeevne. Microsoft vil i rimeligt omfang yde hjælp, hvis du har brug for teknisk hjælp til Windows x64-udgaven. Det er imidlertid muligt, at du skal kontakte producenten direkte. Producenten kan yde den bedste support til den software, som producenten har installeret på hardwaren. Hvis du har købt Windows x64-udgaven, f.eks. Windows Server 2003 x64 Edition, separat, skal du kontakte Microsoft for at få teknisk support.


Produktoplysninger om Windows XP Professional x64 Edition finder du ved at gå til følgende Microsoft-websted: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows/windows-help?os=winxp#windows=windows-xp

Produktoplysninger om x64-baserede versioner af Windows Server 2003 finder du ved at gå til følgende Microsoft-websted: http://support.microsoft.com/windowsserver2003x64

Du kan finde produktoplysninger om Windows 7 64-bit versioner under 32-bit og 64-bit Windows: ofte stillede spørgsmål

Ekstra ressourcer

Du kan få flere oplysninger, om hvordan du løser problemer med definitioner til Windows Defender, ved at se Sådan foretages fejlfinding af problemer med definitionsopdateringer til Windows Defender.

Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 923159 - Seneste redigering: 29. januar 2013 - Redigering: 4.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Windows Defender
Nøgleord: 
kbdefenderrtwswept kbtshoot KB923159

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com